Mange av oss vil nok tro at det å spille inn sexscener på film må være noe av det kleineste som er mulig å gjøre for en skuespiller foran kamera.

Ja, du får tilbringe store deler av dagen din i seng med noen av de vakreste kvinnene i verden. På den annen side er det ikke halvparten så sexy som man kanskje skulle ønske da du ligger der naken i sengen med rundt 100 mennesker av filmteamet rundt deg, samtidig som regissøren gir deg instruksjoner på hvordan du skal utføre «lakengymnastikken».

Noen ganger kan det kanskje virke lettere å bare ha sex på ordentlig, som mange skuespillere og filmer har gjort opp gjennom historien.

LES OGSÅ: Her er de ekte filmsex-scenene

Men når det gjelder den nye actionkomedien "Stretch" med Patrick Wilson i hovedrollen, virker det som det å spille inn en sexscene med Sports Illustrated-modell Brooklyn Decker er ... overraskende gøy.

Latter, svette på boks og en regissør som setter på Rick James med «You and I» for å få skuespillerne i stemning virker ikke som en helt halvgær'n arbeidsdag.

HTML EMBED

Ok da, det virker litt kleint. Men selv om det ser ut til at Wilson og Decker takler innspillingen fint, er det ikke alle sexscener som er like festlige å spille inn. Bare spør komiker Espen Eckbo.

I programmet «Klovn til kaffen» fikk Eckbo i oppdrag og spille inn en sexscene med Iselin Michelsen, mest kjent fra «Paradise Hotel».

La oss bare si at det var mildt sagt en klein affære.

HTML EMBED

Likte du denne artikkelen? Les også: