Gå til sidens hovedinnhold

Paul (30) stupte i døden for sin kjære

Hylles som helt av politiet.

Den romantiske ferien endte på tragisk vis for det australske paret Paul Rossington (30) og Kristen Schroder (26). De var på cruise i Stillehavet i 2013 da de på uforklarlig vis forsvant fra skipet.

Det var først da skipet la til kai i Sydney morgenen etter, at det ble oppdaget at paret manglet.

Saken har blitt etterforsket grundig, og nå går politiet for første gang ut med hva som skal ha skjedd, skriver den britiske avisen The Telegraph.

- Må ha visst at han ikke ville overleve
Klokken var ni om kvelden da Kristen Schroder klatret over balkongen og mistet fotfestet. Hun holdt seg fast i rekkverket med armene i om lag fire sekunder, før hun falt 20 meter ned og havnet i vannet. Instinktivt løp kjæresten opp fra sengen og hoppet etter - mest sannsynlig for å forsøke å redde henne.

- Han må ha visst at han ikke kom til å overleve hoppet. Hans umiddelbare og modige reaksjon burde ikke gå ubemerket hen, sier etterforsker Michael O'Keefe.

- Tenkte ikke på egen sikkerhet
Politiet har filmopptak av hendelsen, og de mener Rossington fortjener landets høyeste medalje for modighet.

Advokaten som representerer myndighetene i saken, Erika Mulligan, sier at etterforskningen har vist at hendelsen er en tragisk ulykke.

- Han tenkte ikke på sin egen sikkerhet i det hele tatt, og det er virkelig modig gjort, sier hun.

Etter å ha gjennomgått skipets overvåkningssystem fant politiet en film som viser paret ved en spilleautomat. Daily Mail hevder paret krangler på videoopptaket, og at dette kun var timer før Schroder falt fra balkongen. Kilder forteller at paret - som hadde vært sammen i ti måneder - dro på ferie for å forsøke å reparere forholdet.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken