(SIDE2): Det hevder iallfall Burrells svoger som letter sitt hjerte for tabloiden News of the World i helgen.

Alltid klar
Butler Paul Burrell skal ha skrytt av sitt sexliv med prinsessen mens han fremdeles arbeidet for henne og hevder han var sto til tjeneste døgnet rundt for henne. Det er svogeren Ron Cosgrove som ikke lenger klarer å holde tett om påstandene Burrell selv skal ha fortalt ham tilbake på 90-tallet.

- Han sa at de gjorde det på soverommet, på badet, overalt, sier Ron Cosgrove til avisen.

Dominerende
- Han påsto at Diana likte å være dominerende og var seksuelt svært krevende. Han fortalte meg at han kunne få en telefon fra Diana midt på natta, hvor hun ba ham ha sex med henne, sier svogeren som er rasende på den tidligere butleren som er gift med hans søster.

Cosgrove mener Burrell skrøt av eskapader med prinsessen og på spørsmål om hvordan han kunne gjøre det mot sin kone skal Burrell ha sagt:

- Men det er jo prinsessen, jeg kan ikke si nei.

Britisk presse er lite glad i den tidligere butleren etter at han har skodd seg på Dianas død ved å lansere bok, smykkekolleksjon og stilist opp i en rekke realityserier.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Benekter ryktene
Paul Burrell (50) benekter elskerryktene hans svoger har langet ut om. Burrell hevder han var en profesjonell ansatt for prinsessen, men Paul har blitt hengt ut som lystløgner.

Butleren har tidligere innrømmet at han har løyet, og det til og med i en høring angående prinsesse Dianas død.

Les saken her: - Jeg løy

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!


Side2s underholdningsquiz: Vinn en iPod Nano i dag!