Gå til sidens hovedinnhold

- Paul ødela livet mitt

Heather Mills skal ha hevdet at giftermålet med Paul McCartney har ødelagt hennes liv.

(SIDE2): Heather Mills (40) representerer seg selv i rettssaken mot eksmann Paul McCartney som startet mandag denne uken.

Sir Paul på sin side skal ha et toppteam av advokater på sin side, blant annet kronprins Charles skilsmisseadvokat.

Ingen inntekt
Mills skal ha argumentert at før hun giftet seg med den tidligere Beatles-artisten var hun en populær kvinne som kunne ta vare på seg selv, skriver den britiske avisen The Daily Mail. Da Mills møtte McCartney, ga hun opp sitt eget liv for han og deres nå fire år gamle datter.

Nå, hevder den tidligere modellen, at hun er arbeidsledig uten inntekt og hatet av det britiske folk.

Paparazziene skal ha gjort livet hennes til et levende mareritt og Mills hevdet de har vært så aggressive at det har gått på bekostning av sikkerheten for hennes selv og datteren.

Svimlende dyrt
Skilsmisseavtalen kan løses allerede denne uken, og ifølge den britiske avisen skal McCartney og Mills kan komme til å signerer en avtale som gir henne 55 millioner pund eller svimlende 660 millioner kroner. Mills får 240 millioner kroner med en gang og deretter årlige bidrag på 30 millioner kroner for de neste 14 årene.

Men det spørs om oppgjøret kommer til å gå knirkefritt, i helgen kom beskyldingene om at Mills skal ha vært utro mot eksmannen.

Les mer her:Utro mot Paul

Da den seks timer lange høringen var over mandag ettermiddag, forlot Mills etter sigende rettsalen smilende, mens Sir Paul var heller forbanna, rapporterer avisen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Endelig på lager igjen: Ladekabelen som kutter strømmen selv