(SIDE2):Peaches Geldof døde 7. april i år, bare 25 år gammel.

Datteren til Bob Geldof og Paula Yates, ble funnet livløs i sitt hjem i Kent, England, sammen med sin lille sønn Phaedra (1). Ektemannen Thomas Cohen og deres andre sønn Astala (2) var ikke hjemme da Geldof døde.

LES mer: Politiet beskriver dødsfallet som uforklarlig

Obduksjonsrapporten viste at 25-åringen døde av en overdose heroin. Slik hennes mor, Paula gjorde i 2001, 41 år gammel - da Peaches var bare 11 år gammel. Også hun døde av en overdose, og med datteren ved sin side.

At historien og omstendighetene rundt de to dødsfallet er så like har ikke gått upåaktet hen – men Peaches selv var altså også obs på at man tenkte slik, før hun døde.

- Folk sier alltid jeg kommer til å dø på samme vis som mamma, fortalte hun i et intervju som ble gjort bare et par uker før det tragiske dødsfallet.

- Som moren din

For bare uker før hun selv omkom av en overdose, fortalte Peaches til The Spectator at hun følte hun var «en karakter i en bok». I intervjuet snakker hun også om heroin, og beskriver det narkotiske stoffet som kaldt og tomt. Om det å vokse opp med berømte foreldre, sa hun dette:

- Livet ditt er forutbestemt, sier de. «Jeg skal dø som moren min, hun kommer til å ende som moren sin».

- Og folk forventer at jeg skal fortelle dem ting, som om jeg er i en kirke og bekjenner.

Hun forteller også at hun opplevde det å bli mor som en stor omveltning, og som endret fokus. Peaches, som har jobbet som både modell, DJ og spaltist i diverse magasiner, hadde akkurat begynt å skrive en mor og baby-spalte da hun døde. Kun et innlegg kom på trykk, og der beskrev hun hvor lykkelig morsrollen gjorde henne.

It-jenta

Side2 møtte Peches i forbindelse med Oslo Fashion Week i 2011, da hun overvar visningen til Kristian Aadnevik.

- Jeg følger ikke trender. Jeg vet egentlig ikke så mye om hva som er in. Jeg leser heller ikke moteblader. Jeg liker å kle med i det jeg føler for, og det som passer til humøret min den dagen, Jeg liker ikke å føle meg så veldig oppstaset. Jeg liker bedre å være naturlig sexy, sa hun til Side2.

LES mer: - Dere har bedre stil enn meg