(SIDE2): Peaches Geldof har prøvd seg på mange forskjellige karrierer, inkludert DJ, magasinredaktør og programleder på TV. Nå skal hun bli designer.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

«Ikke så billig»
19-åringen skal designe sin egen kolleksjon som skal være en direkte konkurrent til Kate Moss' populære kolleksjon for Topshop.

Peaches nye sjefer hos merket PPQ har allerede lagt opp til konkurranse ved å uttale at Peaches' design «ikke kommer til å være så billig» som Kates.

Les: Kate Moss med egen design

Bob geldofs datter, som i sommer giftet seg med den amerikanske musikeren Max Drummey (23), designet noen plagg for PPQ som ble lansert i november. Sjefene ble så imponerte at de ville at Peaches skal designe mer for merket.

Fra high end til high-street
PPQ er et dyrt, high end merke hvor de billigste varene til nå har kostet flere hundre pund. Men nå ønsker ledelsen å etablere et billigere undermerke designet av Peaches - en såkalt high street-kolleksjon - til vennligere priser.

- Vi hadde et møte hvor vi diskuterte utvidelsen av merket, sa PPQs eier Percy Parker til Daily Mail.

- Vi skal gjøre det mye mer tilgjengelig, i ulike butikker rundt om i landet og på internett. Det skal bli mer tilgjengelig, men ikke så billig som Topshop, sa han.

Katteklør
Her kommer katteklørne fram.

Kate Moss' kolleksjon for Topshop har vært en stor suksess, og det er ikke sikkert hun blir så begeistret for sin nye, unge rival, eller at det legges opp til at Peaches kolleksjon er av høyere kvalitet enn hennes egen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!