(SIDE 2): Den 19 år gamle datteren til Bob Geldof skiller seg fra ektemannen Max Drummey (sangeren i bandet Chester French) etter bare et halvt år sammen som mann og kone, melder BBC .

Venner
Til tross for at hun fortsatt bare er en tenåring, kan Peaches nå krysse av på kategorien «skilt» neste gang hun må oppgi sivilstatus. Las Vegas-bryllupet med rockeren Max var altså ikke starten på et langt og lykkelig samliv.

Paret hevder i en pressemelding at skilsmissen var en gjensidig avgjørelse. Ingen andre parter skal være involvert.

- Vi ser fram til å fortsatt være gode venner i framtida, sier paret som giftet seg etter en måneds bekjentskap.

Skandaler
Peaches var i sentrum av en rekke skandaler i fjoråret. Det mest bekymringsfulle for pappa Geldof var datterens befatning med harde narkotiske stoffer. Moren til Peaches, journalisten Paula Yates, døde av en overdose heroin. Bob er nå redd for at datteren prøver å imitere morens ville liv.

LES MER HER:Geldofs datter i dopvideo

LES OGSÅ : - Geldofs datter tok overdose

Forhastet
Peaches og Max valgte å giftet seg i Little White Wedding Chapel, som var det samme stedet pappa Bob i sin tid giftet seg med Peaches' avdøde mor. Tenåringsjenta har innrømmet at hun kanskje var litt impulsiv da hun inngikk ekteskap etter å ha kjent Max i så kort tid.

LES MER HER: - Bryllupet var forhastet

Det unge paret har tilbragt lite tid sammen. Peaches prøver å skape en karriere som modell og programmleder i Storbrittania, mens Max bruker sin tid på musikken.

LES MER HER:Peaches utfordrer Moss

LES OGSÅ:Årets frekkeste forsider

Hverken Peaches Geldof eller Max Drummey føler bitterhet etter bruddet.

- Vi er svært glade i hverandre og føler gjensidig respekt, sier paret.