Gå til sidens hovedinnhold

Var døden nær av livtruende svulst

«Moods of Norway»-gründeren ble døv på det ene øret.

(SIDE2): Peder Børresen (25) er kjent som en av suksessdesignerne bak det norske merket «Moods of Norway».

Stor svulst i hjernen

I disse dager er de aktuell med en ny bok «Hvordan gjøre bestemor stolt - om gründerskap,m krativitet og annet fanteri». Boken av skrevet av journalisten Randi Fuglehaug, og her kommer det frem at at Børresen i 2008 fikk beskjed om at han hadde en stor svulst i hjernen, og at han uten en operasjon ikke ville overleve.

- Å få en slik beskjed mens vi var i Japan, på et av mange høydepunkter med Moods, var en litt spesiell kontrast, forteller Børresen i boka, ifølge VG.

Designeren fikk operasjonen utsatt til dagen etter den ekstravagante visningen «Smooth Sailing», som er et av de mest påkostede moteshowenene som har blitt holdt i Norge noensinne. Dagen etter visningen dro Børresen rett til sykehuset.

Ble døv

- Men der slike erfaringer kanskje får mange til å tenke at de må leve livet mens de kan, fikk det meg til å være glad for at vi allerede hadde gjort så mye morsomt, sier han og legger til at han er glad for at beskjeden kom mens han var på en karaokebar i Tokyo, i forhold til om han i steden for hadde vært hjemme foran TV-en.

Operasjonen førte til at han i dag er døv på det ene øret.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken