Gå til sidens hovedinnhold

Slik bruker du pelsvesten

La deg inspirere av kjendisene.

(SIDE2): En (fuske)pelsvest er både trendy og praktisk.

Nå på høsten er det ekstra deilig å pakke seg inn litt, og en myk pels kan gjøre under i høstkulda.

Hold varmen
Om du velger å bruke en pelsvest finnes det mange forskjellige måter å bruke den på. Siden det er ganske kaldt på denne årstiden kan det være lurt å bruke noe varmt innerst, for eksempel ullundertøy under en høyhalset genser.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Den høyhalsede genseren verner halsen fra minusgrader, og er også noe av det hotteste du kan gå med denne sesongen.

Se bilder av kjendisdamer i pelsvest her:
(Artkkelen fortsetter under bildekarusellen.)

4672

MTV-stjernen Olivia Palermo inkorpererte flere trender i ett antrekk. Antrekket bestod av skinnbukser, en sort blazer, en høyhalset genser, og prikken over i-en var den sorte pelsvesten. De forskjellige teksturene i antekket gjør det interessant, samtidig som vesten kommer til sin rett. Skoene spriter opp antrekket med friske farger.

Når du bruker en pelvest er det lurt å holde resten av antrekket ganske enkelt og kroppsnær, slik at silhuetten forblir feminin. Bruk gjerne et tynt belte rundt vesten, om du ønsker å definere midjen din.

Pels både dag og kveld
Om du ønsker en annen variant, kan du for eksempel bruke et langt transparent skjørt eller kjole under, og gi det hele en glamorøs look - som Eva Herzegovina.

Herzegovina var vakker i en naturfarget vest fra Roberto Cavalli og en fotsid kjole med blomstermønster.

Skuespilleren Selma Blair står for hverdagsstilen, og var casual chic i en sort pels, sorte skinny jeans, en stripete genser og en brun jakke.

Folklore og eklektiske mønstre er har inspirert mange designere denne sesongen. «Victoria`s Secret» modellene Rosie Huntington-Whiteley og Alessandra Ambrosio har valgt den samme hvite vesten med rustrøde og brune detaljer.

Rosie stylet vesten med jeans og en hvit t-skjorte, men Allesandra valgte en mørkegrønn bluse og sorte jeans.

Pelsvest-favoritter:

4671

Kommentarer til denne saken