Vi har hørt det hundrevis av ganger. Det skal angivelig være et forhold mellom foten, hendene eller andre kroppsdeler og størrelsen på penis.

Alt er så langt tilbakevist som sludder, men nå mener koreanske forskere å faktisk ha funnet et forhold mellom to kroppsdeler og størrelsen på manndommen, skriver avisen LA Times.

Forskerne har publisert resultatet i det asiatiske tidsskriftet Journal of Andrology.

Guiden som skal være til å stole på, er forholdet mellom peke- og ringefingeren. Jo lavere forholdstall, jo større penis.

Et team ledet av urologen Tae Beom Kim ved Gachon-universitetet i byen Incheon i Sør-Korea har studert 144 menn over 20 år. En forsker målte lengden på peke- og ringfinger, mens en annen målte penis.

To målinger av penis ble gjennomført. En i slapp tilstand, og en hvor penis ble strukket ut så langt som mulig. Ifølge forskere skal lengden på en strukket penis samsvare med den erigerte.

I det store og hele fant forskerne altså at det var samsvar mellom lengden på fingerne og lengden på penis.

Ifølge LA Times er ikke funnet helt overraskende. Forskere har tidligere hevdet det er en sammenheng mellom lengden på disse to fingerne og et barns eksponeringen av kjønnshormoner på fosterstadiet - både testosteron og østrogen.

Forholdet mellom fingerne er imidlertid forskjellig mellom mann og kvinne. Pekefingeren hos en mann er typisk kortere enn ringefingeren, mens hos en kvinne er de omtrent like lange.

Forskere ved Berkeley-universitetet skapte overskrifter i 2000 da de rapporterte at lesbiske kvinner hadde et forhold mellom peke- og ringfinger lignende menns.

Og ikke bare skal menn med et lavt forholdstall være bedre utrustet, de skal også ha et mer symmetrisk ansikt og bli oppfattet som penere av det motsatte kjønn.

Og når du nå skal sjekke hvor godt utrustet han er, husk å se på høyrehånden. Ifølge forskerne ved Gachon ga venstrehånden mer variable resultater. Forholdstallet er lengden på pekefinger delt på lengden på ringfinger.

Det gjennomsnittlige forholdstallet var 0,97 i Tae Beom Kims undersøkelse. Er du over eller under?