Nettjenesten Target Map er et system hvor du blant annet kan koble Google Maps opp til statistiske oversikter, og det er nettopp hva en av brukerne har gjort for et område som berører de aller fleste.

Personen har tatt tallmaterialet for gjennomsnittlig penisstørrelse verden over og lagt dataene inn med fargekoding i et kart.

Her er altså forklaringen på at amerikanerne er så bekymret for innvandring fra Mexico, og hvorfor så mange norske jenter liker danske menn ...

Grønn farge representerer i snitt store peniser, mens rødt og rosa betyr det motsatte. Fra kartet ser vi dermed at det er menn fra Sør-Amerika samt flere afrikanske land som er best utstyrt. Så er det altså ikke bare en myte.

Midt imellom finner vi gul farge, som representerer størrelser mellom 13,48 centimeter og 14,88 centimeter. Og her finner vi nordmenn, i samme båt som Sverige, Finland, Island, Storbritannia og store deler av Tyskland.

Franskmenn og italienere skal være noe heldigere utrustet, ifølge oversikten.

Folkeferd med minst penisstørrelse finner vi i Russland, Mongolia, Kina, India og Australia.

Enkelte felter på kartet er grå, og dette er områder hvor forskerne ennå ikke har kommet med brukbare data. Kasakhstan, Nigeria og Namibia er blant disse lengdemessige gråsonene.

SJEKK KARTET: Her er direktelenken til peniskartet.