(SIDE2):People magasin kårer årlig – (eller nesten årlig, det er et hull eller to i tradisjonen, som vi kommer tilbake til) – verdens mest sexy mann.

Hedersbetegnelsen for 2014 gikk til skuespiller Chris Hemsworth - mens fjorårets vinner var musiker Adam Levine. Han tok hele viraken med en god dose selvironi.W

- Det kommer til å hjemsøke meg konstant, jeg kommer til å være tema for hver eneste spøk blant venner og familie de neste 20 årene. Men jeg er klar til å håndtere det.

Men skuespillere står definitivt for flest kåringer, ser man på hele rekken av covere med Mest sexy mann Og det gjør vi selvsagt – i bildekarusellen under får du alle vinnerne.

Gjengangere

Noen navn går også igjen – både Johnny Depp, Brad Pitt og George Clooney har vært kåret to ganger. Johnny i 2003 og 2009, Pitt i 1995 og 2000 og Clooney i 1997 og igjen i 2006.

Richard Gere har også vært å se to ganger på coveret. Som verdens mest sexy mann i 1999, og som del av verdens mest sexy par – sammen med supermodellen Cindy Crawford – i 1993. Året etter var det ingen som ble kåret, faktisk.

Da og nå

Vi finner også blant andre disse på lista: Ben Affleck, for ja, han var skikkelig heit en stund, før han falt i grøfta med Jennifer Lopez – for å så klatre på karriere/popularitetsstigen igjen de siste åra).

Mel Gibson prydet forsiden i 1985 – som var den førte kåringen i magasinets historie – og lenge før han dreit seg ut i fylla og skrek opp om jøder. Channing Tatum måtte vel ende der til slutt, ungpikehjertetyv som han er.

Mens noen av dem som har vært mest sexy, ikke lenger blant oss. Patrick Swayze var alltid en favoritt, og prydet coveret i 1991. John F. Kennedy junior ble kåret i 1988, 11 år før han døde i en flyulykke.

Han var også den yngste som har fått tittelen. Den eldste var 59 år da han ble kåret mest sexy - gjett hvem! (Svaret får du under bildekarusellen)

Bildeserie

Bildeserie

Skuespiller Sean Connery. Så klart! Han fikk tittlen året etter Kennedy. Sexyhet kjenner ingen alder, altså!