Gå til sidens hovedinnhold

Kom i kveldens dristigste kjole

Ser du, Harry?

(SIDE2): Taylor Swift (22) var nok den som vakte mest oppsikt på den røde løperen.

Hun gikk for noe helt annet enn hennes sedvanlige pripne retrostil, og valgte heller en hvit kjole med svært dyp utringning.

Lunkent smil
Stjernen gikk nettopp igjenom et brudd med «One Direction»-stjernen Harry Styles (18), og Daily Mail undrer på om dette var et forsøk på å fange britens oppmerksomhet.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Ifølge avisen kunne selv ikke kraftig øyensminke skjule hennes røde øyne, og de mente på at hun så trist ut hele kvelden.

Hun ble i alle fall påminnet om bruddet nok en gang da hun mottok en pris og ble spilt av scenen til One Directions sang «Live While We`re Young».

Swift matchet den hvite kjolen med enkle turkise, øreringer og et klassisk håroppsett.

Glitter og pasteller
People`s Choise Awards tiltrekker seg mange av de unge stjernene; og det var flere spenstige kreasjoner på den røde løperen - minimalistiske plagg var knapt å se.

Julianne Hough (24) kom i en glitrende kjole med galakseprint, og på bena hadde hun sølvfargede sko. Også Heidi Klum, Jennifer Lawrence, Rumer Willis, Naomi Watts og Lea Michelle glitret om kapp.

Gult - som er spådd å bli en av vårens it-farger, ble også godt representert på den røde løperen av blant annet Chloe Moretz, Melissa Rauch og Brittany Snow.

Pastelltoner, var også som vanlig sterkt representert. Nudefarget holder åpenbart fortsatt taket i Hollywood.

Se alle kjolene her:

5398

Reklame

Dette må til for å få den beste renten på boliglånet

Kommentarer til denne saken