Gå til sidens hovedinnhold

De var på samme fest

Ikke alle velger glamstilen når de skal på den røde løperen.

(SIDE2): I går var det duket for kanskje en av de mest ettertraktede prisene innen underholdningsbransjen. People's Choice Awards gikk nemlig av stabelen i Los Angeles – og som tittelen tilsier er dette publikums kåring av de beste skuespillerne innen underholdningsbransjen.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Bestemors gardiner
På den røde løperen var det mye glitter og glamour, og Sandra Bullock var en av dem som glitret mest. Den 45 år gamle skuespilleren så rett og slett fantastisk ut i en gullfarget kjole med dyp utringning.

Stoffet på kjolen minnet om bestemors gamle gardiner, og Side2 simpelthen elsker den glamorøse retrolooken Bullock hadde valgt for anledningen. Den talentfulle skuespillerinnen kunne forøvrig reise fornøyd hjem, hun ble nemlig kåret til folkets favorittskuespillerinne.

Men Bullock var ikke alene om å glitre på den røde løperen. Taylor Swift, Jessica Alba, Carrie Underwood og Mariah Carey hadde alle tatt på seg finstasen til ære for fotografene.

Se bildekarusell nederst i saken!

Sistnevnte hadde forøvrig valgt en kjole som gjorde det vanskelig for henne å komme seg opp på scenen, men hun fikk hjelp av ektemannen ,Nick Cannon (29), slik at hun kom seg frem til podiet for å motta prisen hun hadde vunnet.

Les mer: Hva skjer her, Mariah?!

Avslappet rock
Men ikke alle hadde pyntet seg like mye. Johnny Depp (45) ankom utdelingen i et noe mer rocka antrekk. Han hadde riktignok tatt på seg en dressjakke, men med hullete dongeribukser og et tørkle hengende ut av den ene lommen så han alt annet enn glamorøs ut.

Depp ser vanligvis flott ut i nesten alt han tar på seg, og greier å komme seg unna med å kle seg avslappet selv i de mest glamorøse selskaper. Og denne gangen var egentlig ingen unntak.

Men sammen med Bullock ser Depp nesten shabby ut, og det er vanskelig å tro at disse to var på samme tilstelning.

Depp vant prisen i samme kategori som Bullock, og ble dermed kåret til folkets favorittskuespiller.

2721

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken