Gå til sidens hovedinnhold

Årets guilty pleasure

Søstrene Kardashian fikk prisen for å være det ingen tørr innrømme de liker.

(SIDE2): Onsdag kveld gikk People's Choice Awards av stabelen i Los Angeles, og kveldens store vinner var (kanskje ikke så overraskende) filmen «Twilight: Eclipse».

Kristen best
Hele fire priser fikk den tredje filmen i Twilight-sagaen, blant annet for beste film, beste drama og beste kvinnelige skuespillerinne, med Kristen Stewart i rollen som Bella.

Hun, Robert Pattinson og Taylor Lautner kom med privatfly til prisutdelingen, etter å ha spilt inn scener til den kommende filmen tidligere på dagen.

- Det er alltid spennende å være et sted som dette - men jeg var en vampyr i morges... det er rart, vaste Stewart fra scenekanten etter å ha mottatt prisen.

Søsterfryd
Vinnerne av People's Choice Awards er stemt fram av TV-og filmseere i hele USA, i hele 45 kategorier, men ikke alle er like seriøse og tungtveiende.

Kardashian-søstrene, med «Keeping Up With The Kardashians» vant pris som beste guilty pleasure - serien alle like rå se, men som ingen vil innrømme.

Både Kim, Khloe og Kourtney møtte opp for å ta imot prisen, og brukte også selvsagt tiden på den røde løperen til ære for fotografene.

LES OGSÅ: Dette er verdens beste

Tomhendt Robert
Twilight-helt Robert Pattinson fikk derimot ingen heder i så måte - prisen for beste mannlige skuespiller gikk nemlig til en annen publikumsfavoritt, Johnny Depp og hans tolkning av The Mad Hatter i «Alice in Wonderland». På plassen bak endte Pattinsons Twilight nemesis, Taylor Lautner.

Heller ikke i kategorien beste skuespiller under 25 år klarte Robert å hevde seg helt til topps - igjen måtte han se seg slått på målstreken, da av nyklipte og nysingle Zac Efron.

Eminem hadde derimot en bra kveld - fire priser ble det på rapperen, inkludert beste mannlige artist, beste sang, beste hiphoper og beste video.

Pappaer
Det samme hadde Neil Patrick Harris, kjent fra «How i Met Your Mother», som fikk prisen for årets skuespiller i en TV-komedie. Han benyttet anledningen til å takke kjæresten David Burtka:

- Han er min bedre halvdel, han er en fenomenal mann og en enda bedre far.

Også en annen pappa dukket opp på scenen onsdag kveld. Elton John, som onsdag gjorde sin første offentlige opptreden etter at det ble kjent at han har blitt far, presenterte nemlig Taylor Swift, som fikk prisen for årets favoritt countryartist.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

3999

Reklame

Gjør kupp: Sportsbutikkene tømmer lagrene for vintervarer

Kommentarer til denne saken