Gå til sidens hovedinnhold

Hva skjer her, Mariah?

Litt for trang kjole...Se bilder!

(SIDE2): Mariah Carey (39) fikk pris for beste R&B-artist under onsdagens People's Choice Awards, men på vei opp på scenen måtte hun ha hjelp!

Vert Nick Cannon (29) måtte ta tak i den vakre, formfulle artisten og få henne trygt opp på scenen der hun kunne takke for prisen som er stemt fram av folket.

Denne gangen passet hun på at hun ikke hadde drukket for mye «sjampis» da hun skulle holde tale. Bare et par dager før på Palm Springs Film Festival Awards var hun litt småberuset da hun skulle holde takketale... Men denne gangen hun både beina på jorden og tunga rett i munnen.

Se bilder fra prisutdelingen nederst i saken!

Sandra er best
Det var helt klart en stjernespekket prisutdeling som fant sted i LAs Nokia Theatre. Det er som kjent folket som har stemt fram sine favoritter - og en klar kvinnelig favoritt var Sandra Bullock (46).

Hun tok hjem hele to priser, en for beste kvinnelige skuespiller og en for beste komedie med «The Proposal» der hun spiller hovedrollen sammen med komiker Ryan Reynolds (33).

- Jeg er her kun fordi jeg er så heldig å jobbe med folk som får meg til å se bra ut, sa en rørt Sandra Bullock i takketalen.

Johnny Depp (46) ble kåret til den beste mannlige skuespilleren.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Internett-favoritt
For aller første gang ble det stemt fram en internett-kjendisfavoritt blant Hollywoods kjendiser - og ikke overraskende var det Twitterkongen Ashton Kutcher (31) som gikk av med den seieren.

På musikksiden var det Taylor Swift (20) som ble kåret til årets beste kvinnelige artist, men Keith Urban stakk av med årets beste mannlige.

Kilder: Peoples Choice Award og People Magazine

2721

Reklame

Nå gjør du utrolige kupp på vinterutstyr og vinterklær

Kommentarer til denne saken