Gå til sidens hovedinnhold

Maradona skal løpe naken

Hvis Argentina vinner VM skal Maradona løpe naken, og Pepsi fjerne etiketten på flaskene.

Maradona har lovt at hvis Argentina vinner VM skal argentinerner få den tvilsomme gleden av å se fotballtreneren løpe naken i Buenos Aires. Med det som bakgrunn har Pepsi annonsert at de vil selge sine flasker uten noen som helst form for merking i en hel måned i Maradonas hjemland.

Dette er ikke første gangen at brusen har vært kreative i tangoens hjemland. Forrige sommer skiftet Pepsi navn for å tilfredsstille beboerne i Buenos Aires. Bakgrunnen er enkel - for å vise at de ikke helt er som alle andre har befolkningen der alltid uttalt ting litt annerledes, og Pepsi ble litt Pecsi. I reklamen som ble hengt opp i byen i juli 2009 så tok brusgiganten dette inn over seg og kalte rett og slett brusen for «Pecsi» i reklamen. Senere ble dette også brukt i reklamefilmer.

HTML EMBED

Nå har de altså gjort et stunt igjen ved å love at Pepsi skal være like nakne som Maradona i reklamen i en hel måned. Reklamebyrået som står bak begge stuntene er BBDO. I reklamen som nå spres i hemlandet på print lover Pepsi følgende: «Hvis treneren skal være naken skal vi være det også. Pepsi lover det.»

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte

Kommentarer til denne saken