Mexico(SIDE2): 9.mars er det duket for premiere av årets sesong av Paradise Hotel.

Innspillingen av realityserien startet i januar og Side2 har vært i Mexico og snakket med årets deltakerne.

LES MER: Dette er jentene i årets Paradise Hotel

LES OGSÅ: Årets Paradise-gutter: - Jeg blir irritert av stygge jenter

Pimpet opp deltakerne

På realityhotellet møtte vi også fotograf Per Heimly og stylist og make up-artist Erlend Elias. De to hadde nemlig i oppgave å style deltakerne til det ugjenkjennelige.

- Vi her her for å pimpe opp deltakerne, og i år tenkte vi å gjøre noe helt nytt og litt mer visuelt galskap, uttalte Per Heimly til Side2.

Sammen med Erlend Elias har de to hatt hovedansvaret for årets gruppebilde av Paradise-deltakerne.

Avsløringen av deltakerne og bilderesultatene slippes førstkommende mandag, og fotograf Heimly kan love av årets gruppebilde er noe ganske annet enn de tidligere sesongene.

- Vi har hentet inspirasjon fra både Scar Face og 80-tallets Dynastiet, så i år er det mer karakter fremfor portrett i bildet, forklarer han.

Skeptisk til å være Paradise-deltaker

Erlend Elias og Per Heimly har samarbeidet flere ganger tidligere og trives godt i hverandres selskap. Men å sjekke inn på Paradise Hotel hadde nok vært uaktuelt for de begge.

- Nei, jeg hadde ikke klart å vært innelåst så lenge! er svaret fra stylist Erlend Elias.

Per Heimly som var med i siste sesong av «Skal vi danse?» er også skeptisk til å være deltaker Paradise-konseptet.

- Man blir jo fanga i et TV-program og det er vanvittig intenst. Man lærer mange nye sider av seg selv og du skal være ganske tøff for å holde ut så lenge, sier fotografen.

- Paradise Hotel er jo et tøffere konsept sånn sett med mer intriger og man blir veldig utleverende. Det er ikke så uskyldig lenger, mener Heimly.

Om seksuelle aktiviteter på TV

Hva tenker dere om å ha sex på TV da?

- Jeg hadde nok sagt nei i forkant, men selvfølgelig så kommer det jo an på også. Man kommer inn i en boble og man glemmer jo kamera, sier Erlend Elias.

- Skjer det så skjer det, men da hadde jeg nok ikke hatt noen familie å komme hjem til etterpå. Jeg kunne heller aldri ha blitt sammen med noen som hadde hatt sex på TV, legger han til.

Per Heimly mener at hans sexliv ikke er noe det norske folk hadde likt å sett på TV-skjermen.

- Jeg kunne aldri hatt sex på TV! Jeg tror ikke at et mislykka samleie på TV hadde vært noe å vise frem. Jeg unner ikke det norske folk å ha det bildet på netthinna! ler fotografen.

- Og det hadde ikke vært noe problem for meg å hatt the «snake in the pocket» i to måneder om jeg hadde vært med på Paradise Hotel!