(SIDE2): Innspillingen av årets sesong av Paradise Hotel startet i januar og premieredatoen for realityserien er mandag 9.mars.

LES MER: Dette er jentene i årets Paradise Hotel

LES OGSÅ: Årets Paradise-gutter: - Jeg blir irritert av stygge jenter

Side2 har allerede snakket med flere av årets deltakere, og førstkommende mandag skal sesongens deltakerne avsløres med navn og bilde.

Da blir årets gruppebilde presentert og i år har TV 3 gjort noe helt nytt. Det er nemlig kjendisfotograf Per Heimly som har knipset bilder, mens klær og sminke er det hovedsakelig stylist Erlend Elias som står bak.

De to hadde i oppgave å «pimpe opp» Paradise-deltakerne og det er 80-tallet som er i fokus med både «Scar Face» og «Dynastiset» som inspirasjonskilder.

Også programleder Triana Iglesias (32) ble stylet opp i 80-tallsstil og allerede nå kan Side2 avsløre de første bildene fra den sexy fotoshooten.

Brunetten har på seg et gullskjørt som er matchet med gullsmykker og blå overdel.

De første bildene tatt av Per Heimly viser Triana sammen med to av årets mannlige Paradise-deltakere og kjendisfotografen benyttet også muligheten til å ta noen selfiesbilder sammen med den populære programlederen.

- Opplever negative reaksjoner uansett hva jeg gjør

Triana leder realityserien for syvende gang på rad og da Side2 møtte Triana i Mexico tidligere i år sa hun at Paradise Hotel byr på god underholdning og humor.

- Paradise Hotel har fått et stempel som «sex-hotellet», men hvis du ser på programmet så er det ikke sex det handler om, det handler om relasjoner. Det er god underholdning og mye humor, mente programlederen.

TV-kjendisen, som også arbeider som skuespiller og modell, sa hun har forståelse for at folk er skeptiske til hennes programlederrolle i realityserien, men at hun forsøker å fokusere på de positive tilbakemeldingene.

LES OGSÅ: Triana Iglesias om sinneutbruddet

- Jeg opplever negative reaksjoner uansett hva jeg gjør, men det er alltid mest positive reaksjoner og tilbakemeldinger altså! Jeg tar imot det som er konstruktivt og folk må jo få mene det de vil, forklarte Triana.

Når det gjelder styling viser den flotte brunetten seg i flere titalls ulike antrekk i løpet av en Paradise-sesong. 32-åringen har med sin egen stylist og Paradise-garderoben består av hele 6-7 kofferter med minst 60 ulike antrekk.

LES MER: Triana Iglesias om programlederrollen i «Paradise Hotel».