Telenor Bedrift har begjært fotograf Per Arne Heimly konkurs. Saken skal opp i Oslo byfogdembete senere denne uken. Nå forsøker Heimly å rydde opp i saken.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

– Det er en gammel telefonregning fra 1993, sier Per Heimly til NA24 Propaganda.

Ifølge Heimly er regningen på rundt 23.000 kroner.

– Jeg prøver å få betalt den nå og ordne opp i saken, sier Heimly til NA24.

«Idiotsak»
Den gamle regningen har ikke hatt fotografens oppmerksomhet, og sier han har ikke vært klar over at den har ligget ubetalt så lenge.

– Dette er en «idiotsak» som helt plutselig har dukket opp. Jeg kan ikke huske at jeg har hatt Telenor-abonnement en gang, sier Heimly til NA24 Propaganda..

Telenor bekrefter at saken skal opp i rettsvesenet igjen.

– Jeg kan bekrefte at Telenor har hatt en kredittsak mot kredittpart Per Heimly, sier informasjonssjef Elisabeth Evjen i Telenor til NA24 Propaganda..

Skulle opp tidligere
Hun viser til at det er kreditthåndteringselskapet Dun & Bradstreet som nå håndterer denne saken for Telenor.

– Denne saken skulle opp i rettsapparatet tidligere, men da ble det avtalt en betalingsløsning. Da kan det se ut som om denne betalingsplanen ikke har fungert som den skulle, sier Evjen til NA24 Propaganda..

Per Arne Heimly er en norsk fotograf som opprinnelig fra Evenes kommune i Nordland. Han ble kjent i Norge da han med prinsessegemal Ari Behn tok sats og utropte seg som den «nye vinen» på Theatercaféen.

Han var også en periode redaktør av det internasjonale trendmagasinet Fjords Magazine som han var med å starte sammen med stylisten Pauline Nærholm.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev