Gå til sidens hovedinnhold

Perfekt i senga?

I begynnelsen av et forhold er det ganske typisk at man strever for å holde en perfekt fasade.

(SIDE2): - Jeg dropper bare å barbere meg, for er jeg ustelt så blir det ikke noe sex, sa jenta som skulle på date med en fyr hun hadde møtt på nett.

- Vi snakker intimbarbering nå, ikke sant? Lurte jeg.

- Ja, så klart, for når jeg er litt ufrisert så har jeg ikke lyst til å vise meg naken, for da føler jeg meg ikke komfortabel.

- Men du pleier vel ikke akkurat å være så prippen med ikke å ha sex på første date du, hvis du har lyst? Jeg skjønte ikke helt tankegangen hennes.

- Nei da, men for en gangs skyld tenkte jeg at jeg skulle drøye det litt å se om jeg likte han utover bare å like kroppen hans, om du skjønner. Det kjennes litt viktigere ut nå en ellers, skjønner du.

- Orker ikke glattbarbering
Jenta var litt stresset for det var bare noen timer til de skulle møtes.

- Ok. Skjønner. Men hva jeg ikke forstår er at du orker å holde på med det glattbarberingsgreia. Det gidder ikke jeg. Jeg går heller for en trimmet frisyre. Barbering er bare stress, og jeg føler meg ikke noe bedre heller, men for all del. Hver sin smak.

- Men du har jo kjæreste! Da er det jo ikke så nøye, smalt det fra jenta.

- Så når du er i forhold trapper du ned intim-shaven?

- Jeg stresser i alle fall ikke så mye med å holde meg helt hårfri, eller... Det går vel mer på at da tør jeg å vise meg som jeg er. Noen ganger strøken, mens andre ganger litt skjeggete her og bustete der.

- Ikke gi blaffen
I begynnelsen av et forhold er det ganske typisk at man strever for å holde en perfekt fasade, og etter hvert som man føler seg mer trygg og avslappa, så blir man seendes ut deretter og.

Greit nok det, men det gjelder å ikke gå i den fella at man gir helt blaffen så lenge man er hjemme og bare pynte seg når man skal ut, for det er den der hjemme som teller mest, eller hur?

En venninne hadde en gang i tiden en type som på fritida bare gikk rundt i en nedslitt slåbrok, og han satt så mye foran TV-en at frottékåpa var helt utslitt i baken. Han var en sexy type, men så helt trygda ut der han satt med kaffe, programbladet og rullingsen foran seg på bordet.

- Hva om du kjøper en joggebukse eller noen myke klær han kan ha på seg hjemme, foreslo jeg for tilstanden var ille.

- Nei det skal jeg i hvert fall ikke gjøre, for nå må han i det minste skifte hvis han skal på butikken, og det trenger han ikke hvis jeg anskaffer han en grilldress, sa hun oppgitt, og det var ikke så dumt tenkt.

Mer enn nok å tenke på
Men tilbake til intimbarbering.

Jeg har i den senere tid blitt kontaktet av unge jenter som lurer på hvordan de skal se ut der nede, som de skriver, og vi snakker da om jenter på 15 som ikke engang har debutert seksuelt. Ikke nok med alle de stressende tankene om hvordan det er å ligge med noen, og hva gjør jeg, og hvordan tar jeg på tingen hans, og puppene mine, så skal de i tillegg føle seg presset til å være glattbarberte.

Til de usikre pleier jeg å si at unge kåte menn er bare glade for at det blir noe på dem i det hele tatt, og de fleste er like usikre som en selv og tør neppe ta en nøyere titt på hvordan du ser ut mellom bena, så glem utseende og konsentrer deg heller om å ha det deilig, for det er jo det som er poenget med sex.

Voksne jenter bør selvfølgelig også tenke på nytelsen framfor utseende. Glem fettet på magen, og puppene som ikke er like strøkne. En seksuelt aktiv dame er mye mer opphissende for gutta enn en strøken som er stiv som en stokk. Det er faktisk ikke utseende som avgjør kvaliteten på sexen men det felles bidraget.

Lurer du forresten på hvordan det gikk med den ufriserte jenta og nettflørten? Hun klarte selvfølgelig ikke å gå ustelt på daten, så da skjønner du sikkert slutten selv.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai