Gå til sidens hovedinnhold

Pete og Kate ble kastet ut

Skandalerockeren Pete Doherty og modellen Kate Moss ville ha VIP-plasser under en konsert med Arctic Monkeys. Men da fikk de nei.

(SIDE2:) The Arctic Monkeys spilte på festivalen Glastonbury i helgen, og det samme gjorde Pete Doherty og hans Babyshambles.

Men da rockeren og hans modellkjæreste, Kate Moss, ville ha kremplasser til Arctic-konserten, fikk de beskjed om å pelle seg vekk, skriver The Sun. Arctic Monkeys-guttene hadde nemlig bedt arrangørene om å fjerne all bermen som vanket i backstageområdet før konserten.

Det inkluderte etter alt å dømme det brokete paret, som måtte sitte og se at artister som Paul Weller og The View spaserte forbi sperringene.

- The Arctics ville velge og vrake hvem som skulle være backstage, og ville tydeligvis ikke ha dem der. Da de (Moss og Doherty) møtte opp ved scenen kom en vakt og ba dem pelle seg vekk, sier et øyevitne til The Sun.

- De ble irritert, og gikk og satte seg ved scenen. Men til slutt endte de opp i baren i artistområdet, hvor de satt og klinte, sier The Suns kilde.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai