Gå til sidens hovedinnhold

Pete så Amy ta overdose

Skandalerockeren Pete Doherty skal ha vært sammen med Amy Winehouse da hun tok overdose.

(SIDE2): Den britiske popsoul-dronningen skulle være en av hovedattraksjonene på årets Øyafestival. Samme dag som hun skulle opptre onsdag, måtte 23-åringen imidlertid avlyse konserten fordi hun hadde satt en overdose og måtte pumpes og fikk en adrenalinsprøyte på London's University College Hospital ifølge britiske aviser.

Stakk fra stedet
Nå har det kommet frem nye detaljer som sier at Pete Doherty var til stede da Amy tok overdose og nesten døde.

Babyshambles- rockeren, som selv sliter med rusproblemer og har vært på rehab, skal ha flyktet fra stedet da Amy ble fraktet til sykehuset ifølge Sunday Mirror.

- De spiste og hadde noen drinker. Så tok de en cocktail med dop, en såkalt speedball, som er en blanding av heroin og kokain. Amy tålte det ikke, og er veldig heldig som er i live, forteller en kilde til den britiske avisen.

- Hun kollapset da de dro tilbake til leiligheten hennes. Pete forsvant fordi han ikke ønsket mer negativ oppmerksomhet. Han visste ikke hvordan han skulle håndtere det, og trodde at hun holdt på å dø. Det kom skum fra munnen hennes og hun hadde anfall - Pete hadde aldri sett noe liknende, skriver news.com.au.

Hadde sex?
Amy og Pete skal ha blitt introdusert for hverandre via felles venner i fjor, og har blitt observert mens de drakk sammen på The Hawley-puben i Camden, London.

Paret skal ha tilbragt natten sammen for cirka seks måneder siden, mens Pete fortsatt datet Kate Moss, men rockeren nekter å fortelle hva som skal ha skjedd.

- Pete ville se Amy fordi han visste at hun var alene i leiligheten. De var der inne i timesvis. Jeg visste noe hadde skjedd mellom dem da jeg snakket med ham dagen etter. Han ville ikke bekrefte om han hadde hatt sex med henne, men han benektet det heller ikke, sier kilden.

Amy har siden giftet seg med Blake Civil-Fielder, og de tre skal ha tatt heroin sammen jevnlig.

Reklame

United-legenden håper Solskjær henter Haaland til Old Trafford