Gå til sidens hovedinnhold

Kjærester likevel?

Aylar skal ha tilbrakt flere dager sammen med Petter Northug.

(SIDE2): Det er Se og Hør Weekend som avslører at Aylar Lie (27) og skikongen var sammen i dagene før jul. Før jul tok skikongen en liten pause før Tour de Ski sparket i gang for alvor i romjulen. Da skal altså Aylar ha kommet hjem til ham.

På besøk i Trondheim
Artisten besøkte Petter Northug (26) i Trondheim i tre dager, og bodde i hans villa. De to skal ifølge ukebladet ha trent sammen, og kost seg med i middagslag med venner. De to ble først koblet opp mot hverandre i fjor høst, men da ble ryktene om et forhold benektet av Northugs manager.

Aylar og Petter har blant annet møttes under poker-VM i Las Vegas og under NM i Riga.

LES SAKEN: Norges nye superpar?

Reagerte sterkt
Skiessets pressetalsmann, Otto Ulseth, reagerte kraftig da ryktene om en mulig romanse begynte å gå i oktober i fjor. Den gang ønsket Ulseth å klage saken inn for Pressens faglige utvalg (PFU) på bakgrunn av disse feilene i saken:

– At de sov sammen nesten hver natt i Las Vegas, er feil. De sov ikke sammen en natt. Påstanden om at de ofte er sammen om kveldene. Det er feil. De har vært i samme rom fem ganger. Han var ikke i Oslo på samling, han var i Drammen. Og han var ikke i Oslo og spilte poker med Aylar om kveldene da han var i Oslo på samling. De skriver at Petter vil ha en kjæreste som spiller poker. Det er feil, og ikke et krav fra Northug, sa Ulseth den gang til VG.

I dag sier pressetalsmannen til Se og Hør at alt han sa om at de ikke hadde et forhold den gang var riktig, men Ulseth ønsker ikke uttale seg om de nye bildene tatt av det antatte «superparet».

Bare venner?
Aylar ble også linket til «Skal vi danse»-vinner Atle Pettersen da de ble observert sammen i fjor, men ifølge ukebladet sier dansekongen at de to bare venner.

Reklame

Slik forvandler du mobilen til et kraftig varmekamera

Kommentarer til denne saken