(SIDE2): Ikke lenge etter at nyheten om at Petter Northug og Rachel Nordtømme skal ha gått fra hverandre, begynte flere norske medier å spekulere i om de to hadde fått seg nye partnere.

TV 2-programmet «God kveld Norge» publiserte tirsdag en artikkel på sine nettsider hvor de koblet Northug til «Paradise Hotel»-deltaker Maren Kallhovd. Hun har vært den mest utagerende i årets utgave av realityprogrammet, og de to skal angivelig ha flørtet med hverandre under poker EM i Riga nylig.

Det reagerer teamet rundt skiesset kraftig på.

- Det finnes grenser for hvem Petter skal la seg injuriere av, og den grensen går nok ved «God Kveld Norge», som vi ikke regner som en journalistisk aktør. Vi kommer nok ikke til å gå videre med det her, for som sagt: Vi må ta sakene for hva de er, og det er ikke journalistikk. Jeg skjønner ikke hva de holder på med, sier Northugs pressekontakt Otto Ulseth til VG.

Han har tidligere uttalt at Northug ikke kommer til å kommentere bruddryktene.

Flere rykter
Reportasjeleder for TV2-programmet, Tina Falster, avviser at kanalen har gjort noe galt.

- Både Ulseth, Northug og de det handler om har fått mulighet til å kommentere, avkrefte eller bekrefte. Dette kommer også tydelig fram i artiklene, sier hun til avisen.

Ryktene om Maren og Petter er ikke de eneste som har versert. Også snowboardkjører Linn Haug har måtte avvise overfor seher.no at hun er Northugs nye kjæreste.

- Nei, det stemmer absolutt ikke. Hundre prosent sikkert, jeg er ikke Petter Northugs nye kjæreste, sier hun.

- Ingenting på gang
Også Rachel Nordtømme, som for tiden er på treningsleir på Gran Canaria, har blitt koblet til utroskapsrykter. Blant annet har hun fått nærmere 600 kommentarer på bloggen sin, flere av dem inneholder svært grove beskyldninger.

Atle Pettersen, kjent fra talentprogrammet X Factor er et av navnene som nevnes, og «God Kveld Norge» har spurt om det er hold i ryktene.

- Dette stemmer ikke. Vi har ingenting på gang. Jeg har snakket med henne noen ganger, og vet at hun har lagt ut bilder av meg på bloggen sin, men jeg kjenner henne ikke, sier Atle.

Heller ikke Nordtømme har kommentert saken, verken på egen hånd på sin blogg eller via talspersoner.

- Vi har ikke sett saken som har stått på trykk, og heller ikke kommentarene på bloggen hennes. Vi holder oss unna. Nå har vi påskeferie, og skal slappe av med en middag. Rachel er i Spania og fokuserer på treningen, sier Rachels far, Geir Nordtømme til VG.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!