Gå til sidens hovedinnhold

Paradise-Petter fikk skylt tarmen

Petter Pilgaard fra «Paradise Hotel» byttet liv med medisinstudent for en dag.

(SIDE2:) I forrige uke gjestet Petter Pilgaard (29) fra Paradise Hotel og medisinstudent og yogainstruktør Håkon Moen-Schjelle (32) radioprogrammet «Juntafil» på P3. Mennene var ikke vonde å be, da programleder Aishath Afeef utfordret dem til å bytte liv for en dag.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Helt forskjellige liv
Den festglade realitydeltakeren måtte gjennom tarmskylling, yoga og meditering, mens Moen-Schelle måtte være med på shopping og sjampanjefest på vestkanten.

- Det gjelder å være åpen for å leve på en annen måte enn det man gjør til vanlig, sier Petter Pilgaard til Juntafil.

Pilgaard holder til på Oslos vestkant, og fester gjerne på de sossete stedene i Hegdehaugsveien, hvor sjampanjeføringen er høy.

- Jeg tror jeg har fått for mye sjampanje, gliser Håkon Moen-Schjelle, som til vanlig er sjeldent ute på byen til P3TV.

Les også: Petters Paradise-ordbok

Håkon Moen-Schjelle lever et helt annet liv med daglig meditering, yoga og studier. Han er også vegetarianer, og synes renselse av kropp og sinn er viktigere enn en tur på byen, skriver «Juntafil».

En av måtene Moen-Schjelle tar vare på kroppen på er ved tarmskylling. Da får man en slange opp i endetarmen, og vann pumpes inn. Gammel avleiret avføring skylles ut. Dette får Pilgaard oppleve, og det var kanskje ikke så dumt med en renselse etter to måneder med dårlig mat og mye alkohol i «Paradise Hotel»?

Se video fra P3TV:

HTML EMBED

Vårens snakkis
«Paradise Hotel har virkelig vært vårens snakkis. Realityserien har inneholdt mobbing, jentesex og mislykket sjekking.

I kåringen av vårens ti beste øyeblikk i «Paradise Hotel» var det Lenes utskjelling av Margrethe som stakk av med seieren. Det er det mest omtalte øyeblikket i reality-seriens korte Norgeshistorie.

Debatten raste til både ny høyder og lavmål på Facebook og andre nettfora, før det roet seg litt ned etter Triana sendte ut Nanna, og Lene ba Margrethe om unnskyldning.

Les også: Paradise Hotels ti beste øyeblikk

Sammen med Benedikte, Kevin og Lene er Petter en av finalistene i kveldens finale av «Paradise Hotel».

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken