Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk Stordalens bryllupssuite

Original vri på bryllupssuiten på Petter Stordalens hotell. Se bilder.

(SIDE2:) - Dette er rommet man ikke skal få lyst til å forlate, ja om det ikke er for å gå på Folketeatret da, knegget Petter Stordalen da han og Eiendomsspars Christian Ringnes viste rundt i bryllupssuiten på det nye Folketeateret hotell under åpningen forrige onsdag.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

Bad mitt i rommet
De to herrene er kjent for å være uortodokse når de feirer sine bragder, som den nye Folketeaterpassasjen

Og i bryllupssuiten, der for øvrig fargene er holdt i hvitt og gresk blått (eller Mamma Mia-blått) så er heller ikke alt slik det pleier å være. For eksempel er det vel Norges eneste bryllupssuite der badet er større enn selve sovedelen. Sengen er skjult bak gardiner som du kan trekke rundt soveplassen og skille den ad fra spaavdelingen..

Midt i suiten står nemlig et spabadekar som man kan benytte.

Ifølge konserndirektør Svein Arild Mevold i Clarion Collection Hotels er prisen for en slik suite 8000 kroner, men du kan få den langt billigere om du er tidlig ute for å bestille. Og vanlige rom kan du få ned til tusenlappen.

Inspirasjonen til Folketeateret er hentet fra London og New York. Fra idé til ferdig resultat tok det to og et halvt år til tre år å bygge det.

- Dette minner mer om boutiquehoteller som du finner i utlandet, mente Stordalen selv under åpningen.

LES OGSÅ: Har ikke sovet på eget hotell

Sterke farger
Det er Mellbye arkitekter ved Ajas Mellbye og Camilla Aasgaard som har stått for det nye hotellet. Mevold sier at Folketeaterbygningen i seg selv bød på utfordringer fordi man måtte ta hensyn til det eksisterende bygget. Derfor er rommene veldig ulike, men det mørke trevalget er gjennomgående. Det er også knallfargene.

- Ofte lager vi hotell i bygg med lange tradisjoner som hotellbygg. Her hadde vi et art nouveau-bygg, så det krevde litt annen innfallsvinkel. Og vi følte vi kunne være mer moderne. Samtidig ville vi ta vare på det koselige. Det er mange plasser å sitte ned og vi har en lounge med takterrasse som kun for hotellets gjester, sier Mevold. Han sier Folketeateret hotell både i materialvalg og dristighet var et litt dyrere bygg enn Choice-kjeden pleier å bygge.

- Vi ville skape et urbant bygg, samtidig som vi ville at det skulle være avslappet, sier han.

2540

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene