Gå til sidens hovedinnhold

Discovery-kjendis våknet fra koma

«Livsfarlig fangst»-stjernen fikk slag på jobben.

(SIDE2:) Phil Harris, en av de beintøffe krabbefiskerne i Discovery-serien «Livsfarlig fangst» (eller «Deadliest Catch» som det heter på originalspråket), har endelig våknet fra det kunstige kommaet han ble lagt i etter et slag.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

53-åringen var i full gang med lossing av krabber forrige fredag, da han plutselig falt om på St. Pauls Island i Alaska.

Har våknet
Etter en 12 timer lang operasjon har han nå våknet opp og viser tegn til forbedring, skriver sønnene på Discoverys hjemmeside.

- Pappa klemte hendene våre og klarte til og med å vise sin sedvanlige grove kapteinssnakk ved å si til legene og sykepleierne «don't fuck up», skriver de i en hilsen til fansen.

Takker fansen
- Det er oppmuntrende, men vi er fortsatt forsiktige. Veien framover er lang, men det er lettere å bære siden vi vet at dere tenker og ber for oss.

«Livsfarlig fangst» er en av Discoverys mest populære serier og handler om en gjeng krabbefiskere utenfor kysten av Alaska. Krabbefisket er en av verdens farligste jobber, og det er ikke sjeldent fiskerne ser døden i hvitøyet.

Den norskættede krabbekapteinen Sig Hansen fortalte Side2 at døden på havet aldri er langt unna.

Les mer: Måtte redde kamerafolkenes liv

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken