Gå til sidens hovedinnhold

Hva skjer med The Hunger Games nå?

Philip Seymour Hoffman hadde en stor rolle i filmserien.

(SIDE2:) Philip Seymour Hoffmans brå bortgang søndag har satt filmverden i sjokk.

- Et unikt talent

Seymour hadde en viktig rolle i «The Hunger Games»-serien, og filmene er ikke ferdig innspilt. Mange lurte derfor på hva som ville skje med karakteren Plutarch Heavensbee i de neste to filmene.

Allerede i går kveld publiserte filmstudioet Lionsgate en pressemelding om Seymour.

- Philip Seymour Hoffman var et unikt talent og en av de fremste skuespillerne i vår generasjon, skriver de ifølge TheHungerGames.net.

Én scene blir skrevet om

Videre beroliger de fansen med at de ikke trenger å frykte at en ny skuespiller skal ta over rollen i «The Hunger Games: Mockingjay» - en film som deles i to.

- For del to hadde han omtrent en uke igjen, inkludert en scene som vil bli skrevet om med en annen karakter som tar replikkene til Plutarch Heavensbee. Fordi de fleste av Mr. Hoffmans scener var ferdige, sier regissør Francis Lawrence og hans team at de er trygge på at filmen kan fullføres og at filmen ikke får store forandringer, skriver de.

Nesten ferdig

The Wall Street Journal skriver at innspillingen av del én nesten er ferdig. Hoffman hadde kun én scene igjen i filmen, og Plutarch var ikke viktig i denne scenen.

Filmene vil fremdeles få premiere henholdsvis 21. november 2014 og 20. november 2015.

Fullførte filmene

Dette er ikke første gang en filmserie har måttet takle dødsfall.

I de to første «Harry Potter»-filmene var det Richard Harris som spilte rektoren Humlesnurr. Da han døde i 2002 tok Michael Gambon over rollen.

Tidligere i år døde Paul Walker i en bilulykke. Det er likevel ventet at «Fast & Furious 7» vil ha premiere neste år – noe omskrevet etter Walkers død.

Det kanskje mest kjente eksempelet på en film som går videre etter skuespillerens død, er «The Imaginarium of Doctor Parnassus». Heath Ledger hadde en av de største rollene i filmen, men døde før innspillingen var ferdig. For å fullføre filmen, hentet regissør Terry Gilliam inn Johnny Depp, Jude Law og Colin Farrell for å spille rollen med en ny vri.

Kommentarer til denne saken