(SIDE2:) Pia Haraldsen, Petter Pilgaard og Svein Østby kunne mandag tilby kyss for 50 kroner. Inntektene for stuntet gikk til Rødnesedagen for Redd Barna, som Pia, Petter og Svein alle er en del av.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Antibac-hjelp
Svein hadde for sikkerhets skyld ansvar for Antibac-boden og sørget for å smøre tykt på kinnene til herrene i disse svineinfluensatider.

- Verdt hver krone! Sa en heldig kar som ble kysset av Pia.

- Jeg kjenner Red Nose Day fra min tid i England og synes det er kjempeflott at den har kommet til Norge, sier Pia som også skal være aktiv under TV-sendingen 29. november. Akkurat hva hun skal gjøre, er hemmelig, men hun skal ikke kysse på Petter Pilgaard.

Derimot kan hun førstkommende søndag endelig få kysse i all offentlighet på sin nye kjæreste, som hun møtte i serien «Pia og Jasmin». Forrige søndag ble det klart at moren Jasmin hadde funnet tonen med Jan Horn.

- Jeg føler virkelig det var skjebnen. Jeg hadde aldri forventet å bli forelsket på TV, men det skjedde. Å møte en mann i voksen alder og at alt klaffer slik det gjør er helt utrolig. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle finne kjærligheten slik, fortalte Jasmin til Side2.

LES MER:– Jeg har funnet min tvillingsjel

Glemte kameraene
Selv gleder Pia seg over at moren har funnet en kjæreste.

- Det er veldig gøy at mamma fant seg en også. Jeg er veldig glad på hennes vegne, sier hun. Hun innrømmer at hun var skeptisk til tanken om å finne en kjæreste på TV.

-Men jeg håpet jo. Faktisk var det en fin måte å bli kjent med gutter fra hele landet på. Det er jo litt slik at når jeg er ute på fest, så møter jeg de samme menneskene hele tiden. Dette var en fin og uskyldig setting til å møte litt andre menn. Og kameraene glemte du etter hvert, sier hun.

Skal ut og spise
Søndag er det altså klart for at Norge får vite hvem som er Pia Haraldsens nye kjæreste. Selv sier hun at det ikke å kunne vise seg har gitt dem mye tid bare de to til å bli godt kjent med hverandre.

- Men det skal bli deilig ikke å måtte snike seg inn til hverandre. Bare det å kunne gå tur, gå på kino, gå ut og spise, ja særlig det siste gleder jeg meg veldig til, sier hun.

Samtidig medgir hun at det har vært både fint og rart å ha et forhold i så mange faser.

- Fase en var på TV, fase to har vært i hemmelighet, og nå blir det på en måte en ny fase når vi kan være helt offentlige, sier hun.