(SIDE2): De er fra 27 til 58 år, staute kjekke karer med som alle har et mål i sikte - Pia Haraldsen (28) eller Jasmin Haraldsen (55) i den kommende sjekkeprogrammet «Pia & Jasmin – Noen liker mora andre liker dattera» som skal vises på TV3.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Oppsto følelser
De 16 mennene er fra forskjellige samfunnslag og både fra inn- og utland. De har sammen med Pia og Jasmin tilbrakt en måned på rivieraen i Frankrike, nærmere bestemt på et herskapshus i St.Raphael.

Til VG tidligere i sommer røpet Pia at det oppsto varme følelser i Frankrike, men hun vil ikke si noe om det ble noe klining eller om hun og moren har funnet seg en kjæreste.

- Det var en som sa at jeg var like vakker på både inn- og utsiden. De ordene satte jeg stor pris på, sier Pia til avisen fredag.

Les også:– Det oppsto romantiske følelser

Sporty
Det er en gjeng med sporty mannfolk Pia og Jasmin har truffet - VG har spurt om hobbyer og da er det sport og ulike friluftslivsaktiviteter som jakt, fiske og seiling som går igjen.

Pias friere består av: Vemund Aarstrand (34) sivilingeniør, Erik Krafft (41) daglig leder i sportsklær-agentur, Luc Bodet (35) jobber innen nettverk, rekruttering og event, Allan Henriksen (27) student, Eivind Javnes (29) salgskonsulent, Anders Damberg (32) headhunter, Kristoffer Engstrøm (32) IT-konsulent og Tor Martin Olsen (27) gründer.

Jasmins friere består av: Jan Horn (51) markedssjef, Gisle Rasmussen (58) selvstendig næringsdrivende, Stig Aasen (43) diplomøkonom, Mohsen Amalashloo (44) landbruksingeniør, Vidar Mossige Rasmussen (42) lærer/soneterapeut, Erik Mortensen (43) selvstendig næringsdrivende, Børre Storjord (45) selvstendig næringsdrivende og Mikael Djurstedt (44) snekker.

Se bilder av frierne under!

- Premieredatoen for programmet er fortsatt ikke satt, opplyser informasjonskonsulent i TV3, Øyvind Rognlien Skovli til Side2 .

2237