(SIDE2): Det mye omtalte og halvveis slaktede «Pia & Jasmin» hadde premiere mandag denne uken på TV3. I den forbindelse var det stor ståhei og premierfest på et utested i Oslo der hovedpersonene, Pia (28) og Jasmin Haraldsen (55), møtte igjen sine beilere.

Blant dem var Gisle Rasmussen (58) - en glad bergenser som i først var litt i tvil om han skulle kaste seg ut i friereventyret med de to kjente damene.

Mandag så vi at det var Gisle som ble trukket ut aller først av Jasmin da hun skulle velge åtte menn som fikk bli med til Sør-Frankrike. En hoppende glad Gisle takket selvsagt ja.

Side2 på premierefesten: Spurte ikke mamma om kjæresteråd

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Så henne - sa ja
Men før han reiste til Frankrike og deltagelse i realityserien, gikk Gisle i tenkeboksen. Han kjente ikke Jasmin fra før og visste lite om henne - var hun noe for ham? Tilfeldighetene skulle ha det til at han møtte Jasmin rett før han skulle bestemme seg. Av alle steder på politistasjonen.

- Jeg ble tatt i fartskontroll i en fotoboks, og bestemte meg for å se bildene, så da stakk jeg innom politiet. Og der møter jeg altså Jasmin og sønnene hennes. Hun visste jo selvsagt ikke hvem jeg var, og jeg kunne ikke si noen ting heller. Men da bestemte jeg meg. Hun ville jeg bli bedre kjent med, forteller Gisle.

Jasmin og sønnene var på politistasjonen i forbindelse med utsteding av pass, og da Gisle skulle reise fikk han sneket inn en liten hilsen til moren via en av sønnene.

- Jeg ba ham hilse til moren og si at vi ses i Frankrike. Hun er jo så flott, det går jo ikke an å takke nei til en slik mulighet, smiler Gisle. Senere samme dag takket han ja til å bli med og resten er realityhistorie.

Men om det blir Gisle Jasmin faller før og har blitt kjæreste med, er selvsagt enn så lenge en hemmelighet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Skeptiske barn
58-åringen fra Bergen nevnte ikke for noen, utenom en nabo, at han skulle bli med i sjekkeprogrammet. Og han innrømmer at hans to voksne sønner var litt skeptiske til deltakelsen.

- Det er klart en må tenke igjennom det skikkelig før en blir med på noe sånt. Barna mine har nok vært litt skeptiske, men barnebarna mine på sju og ni år synes det er stas. Jeg håper de får sett programmet selv om det går litt i seneste laget for dem og hvis de godkjenner meg på TV, så er det greit, sier Gisle til Side2.

Alle de fjorten frierne som ble med til Sør-Frankrike har fått et nært bånd - mange har blitt kompiser i ettertid.

- Ja, det er en utrolig kjekk gjeng. Jeg skal fiske laks med et par stykker snart, sier Gisle.

Jasmin og Pia ankom premierefesten staselig kledt som vanlig - og begge var veldig spente på å møte sine menn igjen.

- Jeg har jo truffet én av dem siden sist, men det blir hyggelig å se dem alle sammen, ler Jasmin til Side2. Det ble kjent denne uken at begge to forelsket seg og endte opp med kjæreste etter programmet.

Hvem de til slutt velger ser du på Tv3 mandager klokken 20.30.