(SIDE2): Torsdag sto kjendisene i kø på den røde løperen da det eksklusive varemagasinet Eger på Karl Johan åpnet. En av de som hadde tatt turen var Pia Haraldsen (27).

- Dette er veldig fint og har noe internasjonalt over seg. Her er shoppingen en opplevelse og man kan spise lunsj eller ta seg en drink. Det minner meg om Harvey Nichols i London, skryter den moteinteresserte programlederen. Hun er glad for at Akersgata endelig har blitt et aldri så lite motemekka.

- Jeg liker jo å blande dyrt, billig og vintage så da er det helt perfekt med dette senteret som ligger midt i sentrum der kjedebutikkene er. Det er som å være på Stureplan i Stockholm, mener hun.

Se bilder fra åpningsfesten nederst i saken!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Klar for dating
Pia Haraldsen og moren Jasmin (55) er for tiden aktuelle med nytt datingprogram på TV3. Mor og datter reiser i juni til solfylte Sør-Frankrike for å lete etter kjærligheten. Nå leter TV3 etter eventyrlystne ungkarer mellom 23 og 60 år som vil bli med på et romantisk eventyr sammen med damene.

- Jeg gleder meg masse og tror det blir veldig gøy, sier Pia som er klar for å legge singeltilværelsen på hylla for godt. Nå håper hun forskjellige menn fra hele Norge søker.

- Målet er jo å treffe drømmemannen, innrømmer Pia som er glad mamma også er med på laget.

- Vi har et veldig nært forhold og mamma er min beste venninne. Derfor skal det bli fint å gjøre dette sammen. Vi er jo begge single og nå kan vi fungere som hverandres rådgiver.

Programmet har også en ekstra bonus for 27-åringen.

- Nå kan jo mamma godkjenne sin fremtidige svigersønn med en gang, sier Pia og ler. Hun håper moren også finner kjærligheten i løpet av sommeren og vet akkurat hva mamma trenger.

- Jeg håper hun treffer en mann som er morsom, snill og behandler henne bra. Også må han være reiselysten, sjarmerende og selvstendig, ramser Pia opp lattermildt.

Gleder seg til forandring
Etter å ha jobbet med ulike TV 2- produksjoner blir overgangen til reality stor, men Pia tar utfordringen på strak arm.

- Dette blir jo mye mer personlig enn det jeg har gjort før, men det tror jeg bare er bra. Nå kan folk få se hvordan vi er privat også. Men så skremmer jeg kanskje bort noen av mennene med min tørre og sarkastiske humor, spør hun og påpeker at hun kommer ikke til å dra fram noen sleipe sjekketriks.

- Nei, det er de som er gutter så de må sjekke opp meg, sier hun selvsikkert, men gir gjerne tips om hva slags menn hun faller for.

- Jeg faller for humor og sjarm så guttene må by på seg selv. Mer hokus pokus enn det er det ikke, bedyrer hun.

Både Pia og mamma Jasmin er frankofile. Derfor er Sør-Frankrike perfekt datingarena for det single tospannet.

- Dette blir en opplevelse for livet også er det en perfekt setting med romantiske Frankrike, mener Pia.

1936