(SIDE2): Pia Haraldsen ankom den røde løperen sammen med stylistkompis Erlend Elias Bragstad, som hjalp henne med stylingen under innspillingen av TV3-realityprogram - «Pia & Jasmin». Men om en ny, mystisk kjæreste muligens var med, ville hun ikke ut med.

- Hehe, nei, jeg er ikke her med noen kjæreste, ler Pia til Side2.

Se bilder fra den røde løperen nederst i saken!

Kom i Moods
Hun gjorde ære på Moods of Norway og kom derfor i en splitter ny kjole fra neste års sommerkolleksjon. På armen skinte en stor hvit Chanel-veske og rundt halsen glitret et gullkjede signert norske Celine Engelstad.

SE VÅR STORE BILDESPESIAL

Se hvem som gikk for Moods!

- Jeg er så glad for at jeg får med meg denne visningen, det er jo den første hele denne uken. Og de er kompiser, så det betyr mye for meg, sier hun.

Pia forteller at sjekkeprogrammet er noe av det beste hun har gjort.

- Jeg koste meg så, det var helt fantastisk gøy å være med på. Nå gleder jeg meg til det begynner på TV.

Se også:Her er Pia og Jasmins friere

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her

Bra teatertrening
Men mens premieren på realityshowet er i løpet av neste måned en gang, har Pia fått seg ny jobb i høst.

27-åringen ble tilbudt en rollen som presten Lorenza Shakespeare-stykket «Romeo og Julie» på teaterscenen. Hele denne uken har hun brukt i Haugesund der øvingene finner sted og der stykket skal settes opp senere i høst.

- Det har gått veldig bra til nå, vi har hatt leserprøver og teateranalyser. Det er noen veldig dyktige skuespillere med, og jeg har blitt tatt godt imot av alle sammen, sier hun.

Den siste uken har det kommet fram at kultureliten i Norge er svært delt i synet på om det var riktig å ansette Pia, som er helt uerfaren på teaterscenen, til en rolle i Shakespeare.

- Har du tatt deg nær av kritikken?

- Jeg har prøvd å ikke tenke så mye på det. Jeg ville fokusere på å gjøre en god jobb, sier hun.

Pia var klar for motefest i Fabrikkhallen i Oslo sammen med om lag 2000 andre gjester - og hun hadde stor tro på at de fargerike designer i Moods of Norway ville levere varene atter en gang.

- Jeg forventer litt norsk, litt bondsk og litt glamour, ler hun.

Rett fra dansen
Blant andre moteriktige gjester stilte Tone Damli Aaberge opp for første gang i løpet av moteuken. Elisabeth Carew stilte i norsk kjole - signert TSH.

Og rett fra lanseringsfesten av høstens «Skal vi danse» troppet også Triana Iglesias og Ole Klemetsen opp.

LES ANMELDELSEN AV TINA HAAGENSEN-KOLLEKSJONEN HER:

D.I.S.C.O. på moteuka

Se bilder fra den røde løperen under!

2261