(SIDE2): Pia Haraldsen har mange jern i ilden om dagen. Nå kan Side2 avsløre at TV 2-reporteren kommer med ny bok. Og denne gangen skal hun gi nordmenn gode reiseråd.

Hemmelige reisetriks

Pia Haraldsen har reist mye rundt i verden og vil med dette dele mange av sine hemmelige reisetriks.

Det er ikke første gang Haraldsen gir ut bok. November 2007 utga Haraldsen boken «Pias bekjennelser. Shopping, sjekking, skikk og bruk» på Kagge forlag.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Flott samarbeid
Denne gangen har Bærumsjenta valgt å samarbeide med Aschehoug. Forlagsdirektør Kari Spjeldnæs bekrefter overfor Side2 at de har planer om å utgi en bok med Pia Haraldsen.

- Vi har inngått et flott samarbeid med Pia Haraldsen om en reisehåndbok. Den er under arbeid og målet er at den skal være klar til utgivelse i 2009.

Men verken forfatteren eller forlaget vil røpe stort av innholdet.

- Det er en fin prosess og vi ser frem imot at den skal bli ferdig, forteller Spjeldnæs.

Menget seg med fiffen
Pia Haraldsen debuterte i august på Aschehougs hagefest i Drammensveien i Oslo sammen med hele Norges kultur-elite og en rekke andre A- og B-kjendiser. I strålende solskinn skålte hun i vin, øl og champagne og minglet med andre kjente fjes.

Visumsnekt
Pia var sist aktuell med sin alternative dekning av det amerikanske presidentvalget på TV 2 Underholdning. Etter at den amerikanske ambassaden i Norge nektet Haraldsen visum måtte TV 2 avlyse hennes valgdekning i oktober.

Så gjenstår det å se om Haraldsens reisehåndbok kommer med noen gode råd om hvordan man skal skaffe seg visum.

Les også:
Se Pias nyttårsantrekk
- Jeg drømmer om en date

Tips Side2 om kjendisene. Mail til side2@nettavisen.no

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!