BARBEINT/Side2.no: Kledt i norsk design fra Vips ankom Pia Haraldsen og moren Jasmin premierefesten på sitt nye realityshow «Pia & Jasmin» på trendutestedet Barbeint på Solli plass i Oslo.

Innenfor dørene satt allerede beilerne fra TV-serien og ventet spent på å se igjen de to damene - og gjensynsgleden var gjensidig.

- Jeg gleder meg veldig til å se dem alle igjen. Bortsett fra et par av dem, har vi ikke møtte noen av gutta siden innspillingen, sa Pia Haraldsen (28) lattermildt til Side2. For begge to fant seg nemlig kjæreste under innspillingen.

Les også: Her er Pia og Jasmins friere

- Utrolig stemning
Sammen med moren ankom Pia utestedet i tide til å slå av en prat med pressen - før første episode av realityshowet skulle overværes sammen med beilere og presse.

Både mor og datter sier de har hatt en fantastisk opplevelse den tiden de datet i jakten på en kjæreste.

- Det var en utrolig bra stemning hele tiden, og det virket som om de (beilerne, red.anm.) koste seg også - både i hverandres selskap og sammen med oss, sier Jasmin (56).

- Det ble en enda bedre opplevelse enn jeg hadde trodd på forhånd, legger Pia til.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden her!

-Fornøyde
Til tross for at flere anmeldere har kritisert realityshowet og kalt det småpinlig og sjarmløst, sier damene selv at de er fornøyde med slik det har blitt.

- Vi har sett første episode allerede, og er veldig fornøyde med hvordan det har blitt. Men vi er selvsagt kjempespente nå som det skal ut på skjermen også. Jeg håper folk liker det de ser, forteller Pia, som mener serien har mye energi og latter.

Hun forteller til Side2 at det har vært en støtte å ha med seg moren på jakten etter kjæreste.

- Det har vært fint å ha noen å snakke med og å dele opplevelsen. Men valget av kjæreste har jeg vel ikke akkurat spurt henne om, ler Pia.

Til stede på festen var også venner og familie av de to, og blant de som stakk innom var kjendisstylist Jan Thomas. Han kom sammen med ektemann Christopher Mørch Huseby for å gratulere venninnene Pia og Jasmin.

- Bra valg
- Jeg gleder meg veldig til å se programmet. Begge er gode venninner, som jeg er veldig glad i, sier Jan Thomas til Side2, i det han er på vei inn for å gi mor og datter en klem.

Og om mennene som er blitt Pia og Jasmins nye kjærester, har han bare godt å si.

- De har gjort veldig bra valg, begge to.

Pia og Jasmins jakt - og hvem de nå altså er sammen med - kan du følge de neste tolv ukene på TV3.