(SIDE2): Pia Haraldsen (28) skal endelige få ta sitt valg i «Pia & Jasmin». Der er gått over fire måneder siden de var i Frankrike, og på søndag kveld kan hun og kjæresten stå fram offentlig.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Pias tur
I forrige uke valgte Jasmin Haraldsen (56) sin kjæreste, Jan Horn (51). De to har nå forlovet seg og er lykkelige.

- Jeg føler virkelig det var skjebnen. Jeg hadde aldri forventet å bli forelsket på TV, men det skjedde. Å møte en mann i voksen alder og at alt klaffer slik det gjør er helt utrolig. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle finne kjærligheten slik, forteller Jasmin til Side2.

Men nå er det datterens tur, og i den siste episoden er det Vemund Aarstrand (34) og Michael Anene (29) som står igjen til slutt. Vemund og Michael er ikke tvil om sine følelser for Pia og er spente før den siste avgjørelsen skal tas.

- Jeg har litt sommerfugler i magen nå, sier Vemund i episoden.

Riktig finale
Mens Pia diskuterer alt fra klesstil til dater de har vært på og hvordan guttene vil takle å være kjæreste med en offentlig person sammen med moren, blir Pias brødrene bedre kjent med Vemund og Michael.

Brødrene Haakon og Karl William sier sin ærlige mening om guttene og diskuterer også hvem søsteren burde velge.

- Jeg føler jeg har tatt de riktige valgene og at det er helt riktig at de to guttene er igjen i finalen, sier Pia i finaleepisoden.

Det endelige valget ser du på TV3 søndag klokken 17.00.