(SIDE2): Det sto om hele én million kroner i den tre dager lange pokerturneringen i Estoril i Portugal denne helgen. Pia Haraldsen slo etter åpningsshowet fredag noen av Norges aller beste pokerspillere i en vennskapelig pokerturnering.

Men selv om Pia holdt ut lenger en flere av de aller beste norske pokerspillerne i Betsson Live Estoril ble det ikke noen millionseier for 27-åringen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Røk ut tidlig
Den norske pokereliten som det i utgangspunktet var rettet store forventninger til, innfridde heller ikke.

Både Ørjan Holth og Frode Fagerli som var noen av de store håpene var ute av hovedturneringen før det hadde gått tre timer, men Pia derimot holdt stand en stund til. Hun fikk tips av pokermentor Frode Fagerli før den start, men da det nærmet seg en time før natten var over gjorde hun en tabbe som kostet henne spillet.

- Dette har vært en morsom og spennende opplevelse. Både Betsson og jeg er fornøyd med at jeg hang med i turneringen så lenge som jeg gjorde. Kanskje NM i poker blir neste utfordring, sier Pia.

Les mer her: Spilte Norges beste under bordet

Stilte i joggedress
Pia hadde på forhånd fått tips om at det kanskje ikke var det lureste og stille i dyre designerkjoler ved pokerbordet, og valgte derfor heller en trendy oransje joggedress fra Juicy Couture.

Hun skal ifølge Betssonmanager Marius Andersen, blitt et yndet intervjuobjekt i Portugal - det er tross alt ikke altfor mange kvinnelige pokerspillere med og hun utmerket seg blant gutta som stile i solbriller, hettegensere og caps.

I nesten hver pause måtte Pia stille opp til intervju for TV og pokermagasiner.

Litt surt
Selvsagt synes Pia det var veldig kjedelig å ryke ut av turneringen, hun drømte tross alt om den store millionen.

Les også:- Jeg vil vinne én million kroner

Men deppingen over tapet skal ikke ha vart så ikke lenge. Hun ble nemlig personlig invitert til Jézebel Nightclub, hvor inngangsbilletten koster i overkant av to tusen kroner per person.

Her koste hun seg sammen med «Skal vi danse»-danser Gyda Svela Thorsen og artisten Gaute Ormåsen, kjent fra den aller første runden av Idol i 2001.

Her ble det høy sjampanjeføring for de tre - og Pia spandert på seg champagne av de dyreste merker og det ble danset av samtlige «Skal vi danse»-deltakere ut i de sene nattetimer.