(SIDE2): Vi er vant til å se Pia Haraldsen på TV, men denne gangen nektet hun å la seg filme.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Nektet å la seg filme
Om halvannen uke er det premiere på teaterstykket «Romeo og Julie» på Haugesund teater. Men da teateret inviterte til pressevisning onsdag kveld ble Haugesunds avis bedt om å slå av kameraene og la være å filme kjendisen, det oppgir avisen selv.

For sårbart
Ifølge produksjonslederen var det for sårbart å filme Haraldsen på hennes første øvelse, og teateret tillot ingen levende bilder av henne. Dermed får ingen se Haraldsen live på scenen før premieren den 17. september.

Kontroversiell rolle
Pia Haraldsens rolle som prest har imidlertid skapt overskrifter lenge før oppsetningen har vært vist på scenen. Mediene har i den siste tiden rapportert om uenigheter innad i teateret etter det ble kjent at Haraldsen hadde fått rollen som presten Lorenzo.

Interne innvendinger
Innvendingene har dreid seg rundt det faktum at hun ikke er utdannet skuespiller. Ifølge Smaalene.no oppgir leder i skuespillerforbundet, Agnete Haaland, at flere fagansatte ved teatret kommet med et krav om større kompetanse inn i rollen.

Må dele rollen
Kravene ble møtt ved at presterollen nå blir delt mellom Haraldsen og Gudmund Groven, som blir flydd inn fra Østfold Teater for anledningen.