Gå til sidens hovedinnhold

Spør Pia om styling

Onsdag møter Side2 Pia Haraldsen til en eksklusiv stylingguide foran julens mange fester. Hjelp oss med dine spørsmål her.

(SIDE2): Pia Haraldsen kom nettopp ut med boken «Pias bekjennelser», en bok om shopping, sjekking, skikk og bruk.

Jeg vet det er folk der ute som har kalt med «sminkedokka fra Snarøya». Sannheten er en helt annen. Privat trives jeg aller best helt uten sminke. Litt kjedelig da å ha valgt en jobb hvor makeup er viktig - du skulle bare visst hvordan man ser ut på tv uten makeup! Selv programlederne i Dagsrevyen blir profesjonelt kittet på før sending - og det er en grunn til det. Men når jeg kan velge, går jeg altså med ansiktet bart. Når det er fest, er det derimot fritt frem i sminkepungen, skriver Pia i boken.

Stylingguide
Pia er ekspert på styling fra topp til tå, men gjør også stor suksess som politisk redaktør i TV 2s «Rikets Røst». Onsdag møter Side2 Pia til en eksklusiv stylingguide, der du kan få akkurat de svarene du lurer på.

Skriv inn dine spørsmål her

Side2 bringer spørsmålene til Pia, og publiserer deretter saken i slutten av denne uken. Spør Pia om alt innenfor makeup, hår og styling.

Enten du velger den naturlige looken eller kjører på med full partysminke, så er det viktig å utøve måtehold. Legg vekt på enten øynene eller leppene, aldri begge deler. Du vil jo ikke at øynene og leppene skal slåss om oppmerksomheten slik at ansiktet ditt ligner en liten krigssone? skriver Pia.

Og fortsetter å skrive følgende om håret.

Et godt råd jeg fikk en gang, var at den hårfargen du hadde som barn, er den du kler best. Selv hadde jeg blonde lokker som liten. Nå er vel den ekte hårfargen min mer i kategorien mørk blond, men med litt assistanse har jeg den samme fargen i dag som da jeg var ti år.

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Skriv inn dine spørsmål her