(Side2:) Det er lov å drømme, og det er lov å be. Vi har lagt våre hjerner i bløt, noe som tilsier at vi har inntatt en eller to overdoser med koffeininnholdig drikke og kommet opp med våre drømmeplater.

Vi er selvfølgelig klar over at selve uttrykket «plate» er like steingammelt som Leonard Cohen, men vi liker retro og bruker derfor det uttrykket. Dessuten vil vi at alle utgivelsene under skal komme på skikkelig vinyl slik at vi kan spille platene til det blir hakk etter hakk.

NB! Er du for ung til å skjønne poenget med «hakk» eller «vinyl» så ta en titt i faktaboksen til venstre hvor vi forklarer fenomenet.

Uansett, som kjerringa sa til ektemannen på bryllupsnatten: Det var mye prat før man kom til poenget. Her er listen:

1. Pink Floyd - The Light Side of the Moon
Dette er en oppfølger av mesterverket fra 1973, og vi vil selvfølgelig at originalbesetningen skal dukke opp. Det betyr David Gilmour, Nick Mason og Roger Waters. Richard Wright døde dessverre i september i 2008. Vi vil også ha med Clare Torry på vokal (det er hun som synger «The Great Gig in the Sky» og Alan Parsons bak spakene. For å dra trådene mellom de to utgivelsene vil vi ha med Naomi Watts som skal le (det er hennes far som ler på albumet) og Henry McCullough (bandmedlem i Wings) til å gjenta sine udødelige ord: «I don't know, I was pretty drunk at the Time».

Vi har til og med sangtitlene klare:
1. Speak to Us 2. Breathe again 3. On the Run pt. II 4. Clocks 5. The Great Gig in the Sky pt. II
1. More Money 2. Them and Us 3. Black 4. Brain Damage(repeat) 5. Full Moon

2. Eminem and The Streets with special guest stars: Beastie Boys - Old and New World
Det er sikkert noen som vil reagere på at drømmeparringen av rapartister er to ekstremt hvite rappere. Som Eminem så godt sier selv: Akkurar som Elvis stjal musikken fra de svarte så gjør han det. Likevel, vi er selv hvitere enn laken og ble født uten rytme, og selv om vi vet så inderlig vel at Eminem kun hadde vært white trash uten Dr.Dre og at Beastie Boys stjal alt de har fra andre og at de ble skapt av Rick Rubin så hjelper det lite. Vi vil høre hva de ville gjort sammen. Produsert av nevnte Rubin sammen med nevnte Dr.Dre.

Så kan de heller ha en serie med gjestestjerner som virkelig kan sine saker: Eazy-E, Dr.Dre, Ice Cube, Mc Ren, DJ Yella, The D.O.C og Arabian Prince.

3. Kurt Cobain - The Lost Album
Dette er så enkelt som det er et stort, stort ønske. I skuffen til Rick Rubin (ja, vi liker ham) håper vi det ligger et album med Kurt Cobain innspilt i et lite studio med kassegitar. Tenk Johnny Cashs siste album. Tenk deg å få høre mer av mannen som helt utvilsomt var mer genial enn man skjønte mens stjernen skinte.

Her skal det ikke være noen gjesteartister, ingen fanfare og i hvert fall ingen Courtney Love i mediebildet. Vi kan gjerne få sangen: «I hate you, Courtney» på albumet. Det gjør oss ingenting. Ikke det at vi har noe i mot henne som artist eller som skuespiller, kun som kona til Kurt.

Det vil ikke gjøre oss noe om det finnes enda flere Nirvana-album der ute heller.

4. Ace Frehley All Stars - New York Groove
Det finnes mange kule hardrockere, men absolutt ingen i hele den vide verden er kulere enn Ace Frehley. Slår du opp i et leksikon (for unge: Google) på kult (for unge:søker) så vil du finne et bilde av Ace Frehley og hans biografi. Hvis ikke er det noe feil med både leksikonet ditt og Internett.

Ace synger og spiller gitar, selvfølgelig, men vi mener han bør få med seg et stjernelag. Produsent bør være Bob Ezrin (han har produsert blant annet School's Out fra Alice Cooper, Destroyer fra Kiss og The Wall fra Pink Floyd).

På trommer mener vi Rick Allen fra Def Leppard er selvfølgelig. Han er nesten like kul som Ace (og, ja, det er fordi han bare har en arm). På bass vil vi ha Geezer Butler fra Black Sabbath. Siden Ace trenger litt gitarpause i ny og ned tar vi med norske Ronni le Tekrø, bare fordi han er den eneste vi vet om som har tatt pissepause fra Nytt på Nytt.

5. Elvis Presley - The Burger Years
Elvis Presley er selvfølgelig ikke død. Han er burgerkokk i Arizona og har jobbet siden sin «død» med å skrive et mesterverk. Nå, som 74-åring, kommer han tilbake med en plate hvor han har fått med seg et stjernelag av dimensjoner som backingband:

Little Richard, piano
Bob Dylan, munnspill
Eric Clapton, gitar
Peter Criss, trommer (!)
Stevie Wonder, bass (!)

Platens produsent er ingen ringere enn Stock, Aitken og Waterman. Nei, vi tror heller ikke det blir noe annet enn sånn litt rart... men bare tenk deg selv: Elvis. Levende. Nytt Album.

6. Bruce Springsteen and Paul McCartney - Working Class Heroes
Dette konseptalbumet består kun av sanger skrevet av John Lennon. Det hadde vært saker det.

7. Michael Krohn og Prepple Houmb - Gutta
Denne kan dere bare gå i studio for å spille inn: Coverversjoner av Jokke gjort av våre to største nålevende rockevokalister i Norge.

8. Guns 'n Roses - Chinese Democracy Revisited
Denne gangen med Slash, Izzy, Duff sammen med Axl. Vi tror det hadde blitt enda bedre.

9. David Bowie, Iggy Pop and Lou Reed - Apple
En hyllestplate til New York fra disse tre gutta hadde nok blitt litt mer enn bare OK.

10. Radiohead - London Calling
Rett og slett Radiohead som spiller inn klassikeren fra punkens beste gruppe på sin måte.