Lara Stone, Kate Moss, Milla Jovovich, Natasha Polly og Margareth Made er blant modellene som kaster klærne for neste års Pirelli-kalender.

Pirelli-kalenderen er kjent for å blande glamorøse motiver med naken kunst, og noe av det som gjør kalenderen så eksklusiv, er at den ikke er i ordinært salg. Den sendes kun ut til Pirellis kunder og et utvalg av VIP-kjendiser.

Dekkprodusentens prestisjefylte og glamorøse kaldender har kommet ut nesten hvert år siden 1964.

Modeller og skuespillere

Ni modeller og tre skuespillere viser seg frem i 2012-utgaven av Pirelli-kalenderen.

Modellene er brasilianske Isabeli Fontana, russiske Natasha Poly, nederlenderne Saskia de Brauw og Lara Stone, amerikanerne Joan Small og Guinevere Van Seenus, polske Malgosia Bela, litauiske Edita Vilkeviciute og britiske Kate Moss.

Skuespillerne er ukrainske Milla Jovovich, italienske Margareth Madè og japanske Rinko Kikuchi.

Kjent fra Duran Duran

Det er Mario Sorrenti som har tatt bildene til den 39. utgaven av «The Cal». Har er født i Napoli, bor i New York og er den første italienske fotografen som er hyret inn for å ta bildene til Pirelli-kalenderen.

Han valgte rustikke Korsika som location for 2012-kalenderen.

Sorrenti har hatt utstillinger på flere kjente gallerier - som Victoria and Albert Museum i London og Museum of Modern Art i New York. Han er ifølge Wikipedia mest kjent for å ta bilder av nakne modeller for Vogue og Harper's Bazaar.

Han har også regissert reklamefilmer for Calvin Klein, og tatt bilder av Kate Moss for Calvin Klein Obsession. Arbeider for Lancôme og Benetton, står også på CV-en.

Sorrenti har også vært hyret inn av flere kjente musikkartister i forbindelse med lanseringer. Bildene til Shakira's Oral Fixation Vol. 1, ble tatt av Sorrenti. Det samme med bildene som ble brukt til R&B-artisten Maxwells album, Embrya.

Mannen som fikk mange jenter til å besvime på 80-tallet, John Taylor fra Duran Duran, benyttet også Sorrentis ekspertise da han ga ut et soloalbum.

Se bildene nedenfor: