Gå til sidens hovedinnhold

- Pirrende, ikke avslørende

Side2-panelet er stort sett enige i hvordan jenter bør kle seg. Gutta digger skjørt, bikini og tynne, lange topper. – Få fram formene deres, mener Bjørn Einar Romøren.

(SIDE2): - Jenter trenger ikke ha stringen langt opp på ryggen når de bøyer seg framover, det er lite sexy. Det skal være pirrende, ikke for avslørende, sier Patrick Strøm.

Bjørn Einar Romøren mener jentene ikke må pakke seg inn, og liker å se litt hud.

- Få fram formene deres. Vi gutta lengter jo etter sommeren etter at dere har pakket dere inn i store jakker hele vinteren.

- Beskriv det sommerantrekket du synes er finest på en jente?

Bjørn Einar: - Jeg er veldig fan av luftige sommerskjørt, eller tynne, lange topper over oppbretta jeans eller piratbukser. Det skal være litt hud, et lett utvalg av kule smykker og et fett belte. Det er mye moter ute og går, så det er mange poeng å hente hos meg for litt originalitet.

Patrick: - Jeg digger skjørt, det kan være sexy på mange måter. Et kort skjørt, kul topp og glatte bein, da er sommerantrekket bra.

Simen: - Jeg har blitt veldig tilhenger av kjole på jenter, men det er selvfølgelig mye som kan være fint. En relativt enkel retrobluse, med et småfrekt skjørt faller absolutt i min smak.

David: - Først og fremst skjørt. Utenom det, en pen overdel som sier: «her er jeg».

- Sminke eller naturlig look?

Bjørn Einar: - Naturlig look. Definitivt. Vil ikke sitte igjen med et halvt kilo krem og pudder i trynet etter å ha stjålet en klem. Det betyr ikke at jeg ikke liker kult sminka jenter.

Patrick: - Spørs på anledningen. Så lite som mulig er best, men litt for å matche klærne er pent.

Simen: - Naturlig sminket? Er ikke det en gyllen middelvei? Jeg tror jeg har med meg mange gutter på at vi best liker jenter når de er naturlige.

David: - «I want a natural woman».

- Truse, bokser eller g-streng?

Bjørn Einar: - String. Men mye kule truser og boksere på markedet. Så lenge jeg slipper string, så kan dere gå med hva dere vil.

Patrick: - Jeg bruker bokser, men på jenter er det lett g-streng. Å se pansertruse-kanten gjennom buksa er lite fint.

Simen: - Truse? Blir ikke det det samme som å si du liker bestemoren din, på den måten?

David: - Jeg har diskutert dette med noen venninner og kommet fram til at string fortsatt passer sommeren best. Men jeg må innrømmet at det er noe pirrende med en søt jente i en litt trang silkebokser.

- Glitter og glam, eller bohemstil?

Bjørn Einar: - Er litt mer for bohemstilen, men den kan jo lett kombineres. Særlig på sommeren syns jeg det er digg med en avslappet stil.

Patrick: - Jeg liker å blande klær fra forskjellige butikker, fikser bukser selv og kan gjerne kjøre litt bling, bling, men ikke mye.

Simen:

- Glitter og glam for alle penga, om det må stå mellom de to alternativene. Jeg tror vi alle har litt glam i oss, hvorfor ikke vise det enda mer og være fornøyd med den vi er?

David: Hva med bohemstil med et snev av glitter og glam?

- Hvordan ser ditt favoritt sommerplagg ut?

Bjørn Einar: - For jentene må det være bikini. Sommer er sol og bading, selvfølgelig etterfulgt av grilling og bryggedans, men jeg digger dagene. Da skal man kunne svippe innom en brygge, få med seg noen reker og en loff før man legger seg på en holme med en kald hvitvin, store solbriller og masse damer i bikini.

Patrick: - Hullete, luftig bukse. Kule sneakers og en fet singlet eller t-skjorte.

Simen: - En altfor dyr t-skjorte, med kort ermer og stramt 60-talls snitt. Den er vel en mellomting av «flower-power» og bohem-looken.

- Noe du vil legge til?

Bjørn Einar:- Det er viktig at alle finner sin stil, og er bekvemme enten med ettersittende klær eller luftig og slapt. Vi er alle forskjellig skrudd sammen, men inni er vi like.

Patrick: - Kan legge til at de gutta som går rundt og har hår under armene som stikker ut av t-skjorten, de bør kjøre en stuss. Det ser harry ut.

Klikk her for å sende gutta dine egne spørsmål.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken