Gå til sidens hovedinnhold

Pitt flytter til Nederland

Brad Pitt forlater Angelina Jolie og barna for å jobbe som arkitektlærling.

(SIDE2): Skuespilleren er vant til å flytte, og har den siste tiden vært innom både India, California og sist New Orleans, og nå har han altså bestemt seg for å tilbringe de neste seks månedene i treskolandet melder seher.no. Brad har nemlig bestemt seg for å gå et halvt år som arkitektlærling i Nederland!

Kjøpte leilighet
Hobbyarkitekten Brad skal ifølge det nederlandske nettstedet Archined tilbringe dagene hos Office for Metropolitan Architecture i Rotterdam.

Brad er så hekta på å få dyrket sin mangeårige hobby, at han har kjøpt seg en penthouseleilighet i Rotterdam til drøye 20 millioner kroner i boligkomplekset «Meccano's Montevideo», skriver seher.no.

Og «Ocean's 11»-stjernen har selvfølgelig designet alt interiøret til sitt nye drømmehjem selv.

Datteren oppkalt etter arkitekt
Det er ikke kjent om Angelina Jolie skal være med på Brads sabbats-halvår, men hun er neppe lysten på avbryte adoptivsønnen Pax' tilvenning til USA.

Arkitekt-entusiasten Brad er imidlertid fast bestemt på å gjennomføre prosjektet uansett. Han har tidligere jobbet med den kjente arkitekten Frank Gehry, og har kalt opp datteren Shiloh Nouvel etter arkitekten Jean Nouvel.

Dermed kan det bli mange måneder som alenemor for Angelina...

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser