Det var ikke mye modellen Pixie Geldof hadde på seg under svømmeturen sammen med sine venner på ferieøya Ibiza denne uken.

Både Pixies og hennes venninne lot bikinien falle til mange badegjesters store fornøyelse. Det ser også ut til at kompisen Nick Grimshaw, som plasket rundt sammen med Pixie, storkoste seg.

Undertøysmodell

Bildene av 22-åringens veldreide kropp levner ingen tvil om hvorfor noen av verdens største merkevarer innen mote har valgt Bob Geldofs datter som sitt ansikt (og kropp) utad. Pixie har blant annet hatt modelloppdrag for Levi's, Diesel, Vivienne Westwood og prydet forsiden av det glamorøse magasinet Tatler.

Akkurat som storesøsteren Peaches (23) stilte Pixie også opp som modell for det supersexy undertøysmerket Agent Provocateur i deres katalog i 2009. I katalogen fikk vi se en sukkersøt Pixie i lysrosa korsett, truse med silkesløyfer og perler rundt halsen.

Vill livsstil

I virkeligheten har modellen valgt seg alt annet enn et sukkersøtt liv. Hun observeres ofte beruset på nattklubber, og både hennes og søsterens utagerende livsstil har blitt sammenlignet med morens. Paula Yates døde av en overdose i 2001, bare 41 år gammel.