Gå til sidens hovedinnhold

Grandiosa med kebabvri

Våre nye nasjonalretter smelter sammen.

(SIDE2): Nordmenn spiser store mengder frossenpizza, og Grandiosa er en av favorittene. I tillegg spiser vi stadig mer kebab. Nå samles disse to favorittene i en og samme rett.

Hva tror du om den nye pizzaen. Blir den en suksess på linje med tradisjonell kebab og Grandiosa? Si din mening nederst.

Grandiosa Kebabpizza skal mette kebabelskende nordmenn – og stilne hjemlengselen til svenskene. Nå lanserer Stabburet en helt ny Grandiosa med kebab – en pizza som også kan rulles, skriver Stavvuret i en pressemelding.

I Sverige har kebabpizza lenge vært en bestselger både i frysedisken og på gatekjøkken, skriver produsenten

– Vi vet at både nordmenn og svensker i Norge er sugne på en kebabpizza i norske butikker. Derfor har vi tatt tak i selveste «nasjonalretten» vår og laget en helt unik Grandiosa Kebabpizza, som til og med kan rulles på samme måte som en rullekebab. Vi tror dette blir en fulltreffer, sier Grandiosa-sjef Mattias Ljungkvist.

Det norske markedet for kebab er anslått til å bestå av cirka 3000 tonn med kjøtt, noe som tilsvarer hele 12 millioner serveringer i året. Siden 1980 har nordmenn spist over 420 millioner Grandiosa Pizza.

– Hva har kebab og Grandiosa til felles, jo begge er digg mat elsket av norsk ungdom. Med Grandiosa Kebabpizza kan man nesten si at vi har fornorsket den tradisjonelle kebaben, bortsett fra at man ikke får spørsmål om den skal være medium eller sterk, sier Ljungkvist.

- Klassisk kebabsaus
Grandiosa Kebabpizza kommer med kebabkjøtt av storfe, mais, jalapeño og mozzarellaost. Det hele er toppet med en kremet kebabsaus.

– Vi ønsket å få fram den klassiske kebabsmaken, men på Grandiosa-vis. Pizzaen er nok litt sterkere enn de andre Grandiosa-typene, men har fortsatt en mild og god smak som vil glede både store og små. Og om vi stilner hjemlengselen hos mange av våre svenske venner, er det selvfølgelig også en bonus, sier Ljungkvist.

Pizza Grandiosa har vært Norges favorittpizza siden lanseringen i 1980. Siden den gang er det spist over 420 millioner pizzaer. Nordmenn spiser ca. 4,9 kg i året, og ligger på verdenstoppen i pizzaspising. Totalt selges det dypfryst pizza i Norge for nesten 1, 9 milliarder, hvorav Grandiosa utgjør halve salget.

Reklame

Hva skjer dersom man vinner 925 millioner?