(SIDE2): Ikke bare fordeler med store fordeler...

Gode «levebrød»
Den tyske blondinen Beshine er blitt verdenskjent på grunn av sine bryster og hun har tittelen «Damen med verdens største pupper». Hvor mange operasjoner hun har vært igjennom vil Beshine ikke si noe om og det er heller ikke kjent hvor gammel hun faktisk er.

Med en puppestørrelse i Z-cup er det ikke rart blondinen tiltrekker seg oppmerksomhet og hun har også 7000 «likes» på sine Facebook-profil samt over 12,000 «followers» på Twitter. Fansen får blant annet se bilder og filmsnutter som overlater lite til fantasien. Beshine har også en egen hjemmeside som hun vet å dra nytte av.

Her poster puppedama blogginnlegg og legger ut bilder fra sitt hverdagsliv. I tillegg kan de besøkende inngå et medlemskap der de betaler for å få tilgang til flere bilder av fotoshoots, hjemmevideoer og lignende.

Fikk ikke plass i kinosalen
Med pupper som omtrent er fire ganger større enn sitt eget hode kan det naturlig nok også oppstå noen kinkige situasjoner. For folk flest er for eksempel det å gå på kino noe som ikke krever så mye planlegging, men for Beshine ble kinobesøket et problem da hun skulle sette seg ned foran lerretet:

«Her en kveld skulle jeg og noen venner se film på kino og vi måtte til en ny og ukjent kinosal på grunn av at det var noe teknisk feil på den vi egentlig går til. Etter at vi hadde kjøpt billetter forstår jeg at jeg ikke kan sitte i disse stolene som var i denne kinosalen. Puppene min er for store og jeg har får mye «sidepupp» til å sette meg ned i disse stolene. Istedet leide vi en film som vi kunne se hjemme. LOL!» skrev Beshine på bloggen sin tidligere denne måneden.

Det er ikke bare sitteplassene i ukjente kinosaler som skaper problemer for Beshine. På hjemmesiden kan man lese at hun sliter med å finne klær som passer og at BH-ene hun bruker er spesiallaget til henne. Hun avslører også at hun opprinnelig har en størrelse A-cup, men at dette (forståelig nok) er flere år siden.

Større lepper
Det er mer enn bare puppene som blir regelmessig «fylt opp» hos Beshine. Puppestjernen blogget nylig om at hun hadde fått gjennomført nok en leppeforstørrelse.

«Alt står bra til og jeg føler meg i god form. Denne gangen ble sprøyta satt dypere i leppene og dette var en skikkelig vond og brennende følelse, men litt smerte må man tåle! PS: Jeg kan nesten ikke vente til jeg skal tilbake for å fylle opp puppene!»

Beshine sier at hun er blitt vant med de store puppene sine, men at hun for eksempel ikke klarer å ligge på magen. Det kan også være vanskelig å ta på seg skoene eller å barbere leggene.