En av de aller morsomste og mest spennende opplevelsene når det gjelder å møte musikk, er når "nye" artister inntar høyttalerne. Kim Reenskaug er nemlig et totalt ubeskrevet blad for meg, men et blad som tiltaler meg veldig etter noen runder på spilleren.

Kim Reenskaug (32) har gjort det mest i forbindelse med denne produksjonen som både er spennende musikalsk og som en slags lydinstalasjon. Ved hjelp av feltopptak, samples og synthenes forlatelse, har Reenskaug komponert, spilt inn og miksa denne musikalske ofte litt melankolske utflukten der stemningene og følelsene kommer flott frem.

Som tittelen mer enn antyder så er tankegodset som ligger til grunn for dette visittkortet motsetningene mellom glede og frykt, hvordan de hører sammen og blir med oss gjennom livsløpet. Det har Reenskaug eller rettere sagt Wow Sailor greid å anskueliggjøre på et djupt personlig vis.

Når han så har alliert seg med trompeter i særklasse, Arve Henriksen, broder Stig Reenskaug på gitar og fiolin og vokalist Synne Sanden, så har "Happy Fear" blitt en flott musikalsk tilstandsrapport fra ei ny og veldig spennende stemme.