Henrik Munkeby Nørstebø (36) har gjennom hele si karriere og ikke minst sine to tidligere solo-utgivelser, "SOLO" fra 2011 og "Melting Into Foreground" fra 2015, fortalt oss at han har tenkt å stake ut sin helt egen kurs.

Og du verden som han fortsetter med det på denne høyst spesielle, personlige og eksperimentelle utflukten der Munkeby Nørstebø trakterer trombone, halv-klarinett, monotron (hva nå enn det er), feedback (!) og ting - hva nå enn det er!

De første 19 minuttene og 37 sekundene skaper han med hjelp av langt framskreden lungekapasitet og spesiell utnyttelse av mikrofonteknikk et lydlandskap langt bortenfor noe noen av oss har opplevd tidligere.

"Andre sats" er en original type remiks hvor nye lydkilder har blitt spilt inn på toppen av del en, slik at nye tolkningsmuligheter har oppstått.. Alt har blitt skapt i perioden 2019 til og med 2021.

Alt ligger milevis unna det vi forbinder med tradisjonell melodikk og rytmikk og utfordrer vårt mottaksapparat på et heftig vis. Det har vi usedvanlig godt av.

Utgivelsen kommer med en flott 20-sideres bok der Munkeby Nørstebøs bilder er med å forsterke opplevelsen. Musikken er å finne digitalt og med en kode i boka.

Henrik Munkeby Nørstebø, fra Trondheim, men bosatt i stor grad i Berlin, gjør det ikke enkelt verken for seg sjøl eller oss. Det er intet mindre enn herlig.