Briotrio bestod og består fortsatt av Thomas Lossius på bass, Arne Sjøen på trommer og Ingrid Steinkopf på piano og fløyte. I tillegg synger alle tre og denne gangen har de også med seg en gjestevokalist av høy byrd på fire av spora.

Briotrio viste seg allerede ved første oppmøte som et kollektiv med mye originalt på hjertet. Nå har de benytta de to pandemiåra til å vokse, spille en hel del sammen - det er en trio som kjenner hverandre stadig bedre som nå møter opp på stasjonen.

Som sist har alle tre bidratt på låtskriversida og sjøl om alle enten har et godt stykke igjen til 30-noko generasjonen eller så vidt har passert den magiske streken, så har de tilegna seg masse kunnskap om store deler av den moderne jazzhistoria det være seg swing, post-bop samt inspirasjon fra afrikansk rytmikk og vokalmusikk. Til sammen har de skapt sitt eget lille fascinerende univers ut fra det.

Når så sjølvaste Kirsti Huke er gjestevokalist på fire av spora, så er det mer enn god nok kvalitetssikring for meg - i mi bok er hun en av de beste, men samtidig mest underskattede vokalistene i vår del av verden - dette er nok et prov på det.

Briotrio er ikke ute etter å briljere med virtuose musikalske turnoppvsninger med innlagte c-moment på rekke og rad. De er her for å leike frem vakker og varm musikk og det gjør de på et empatisk og fint vis. Det er enkelt og greit hyggelig nok en gang å tilbringe kvalitetstid sammen med Briotrio.